Ota Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 Ahoj vsem, v Preste 1.3 jsem od vyvojare pouzival placeny modul pro editaci udaju na objednavce. Pro Presta 1.5 jsem nasel pouze jediny modul or Orlique - Order manager. Mate prosim nekdo dalsi tip, jak zmenit v Preste 1.5 a objednavce napr. cenu, mnozstvi, zrusit nebo zmenit typ platby, změnit dopravce, upravit individualni cenu za dopravu..atd..? Jsou toho mraky, co tento modul umi upravit. Na druhou stranu se mi nechce verit, ze pro editovani objednavky v PS 1.5 existuje pouze jeden modul ? Dekuji za tipy, jak zmenit detaily na objednavce. Ota Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmila Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 neni treba modulu ... jiz ho ma presta v sobe primo u kazde objednavky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ota Posted December 27, 2013 Author Share Posted December 27, 2013 Ahoj, tak to se omlouvám, ale já to nikde nevidím. Ani v přehledu objednávek, ani mezi moduly či na objednávce jako takové. Mohou tedy požádat o radu ? to musí být nějaká blbůstka co jsem přehlédl. Používám PS 1.5.6. díky moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmila Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 nevim kde hledas ? jdu na prislusnou objednavku co chci upravit nad polozkami je pridat produkt nebo v kazde polozce je upravit ... nehledej vtom vedu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ota Posted December 28, 2013 Author Share Posted December 28, 2013 Ahoj, opravdu to nevidím. Objednávka stavu V Přípravě a vypadá takto - nic nejde editovat. Další obrázek je z modulu, kde lze cokoliv editovat. Tak opravdu nevím kde dělám chybu :-(. Nějaký nápad? Hledal jsem v nastavení, zda je zapotřebí někde povolit editaci objednávky, ale nic jsem nenašel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ota Posted December 28, 2013 Author Share Posted December 28, 2013 Tak už jsem doma. Je to chyba Presty. Viz. toto vlákno http://www.prestashop.com/forums/topic/249662-edit-orders-prestashop-15x/ Pokud je objednávka vytvořena s modulem "CashonDelivery" tak nelze editovat produkty. Ovšem i tak, pokud je vytvořena na bankovní převod, tak po změně statusu např. na Odesláno a vrácení zpět na čekáme na platbu, tak objednávka již editovat nelze. Je to dosti nepraktické. Buď bych musel narazit na nějaký pěkný skript nebo si koupím modul. Zde je Free skript na úpravy objednávek, i hromadné. Zde http://www.prestashop.com/forums/topic/185401-free-script-product-mass-edit-category-multi-edit-order-edit/?hl=order%20edit Já to spíše vidím na koupení modulu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmila Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 platbu v hotovosti pouzivam (vse v originalu prestashopu ) edit bez problemu ( mozna nejaky problem s pravem editovat ?) zkus udelat cistou instalaci a manualni upgrade ( ne pres automat ) stejne je v 1.5.6 chyba ( manualni objednavka neukazuje totalprice ) je 1.5.6.1 tusim . jeste me napada cosi .... mozna to je tvuj problem . nemuzes editovat to co mas jako poslano mozna maly bug v tabulce ( to bylo nekde kolem verze 1.5.1až3 zmen statu objednavky na jen Prijato Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ota Posted February 9, 2014 Author Share Posted February 9, 2014 Ahoj, zkusil jsem instalaci 1.5.6.1. Je pravda, ze tvroba nove objednavky je zde uz funkční :-) v 1.5.6. nefunguje. Ovšem editace je stále problémová, respetive nefunguje editace at zkoušéím jakékoliv stavy objednávky nebo různé platby. Mám na mysli editaci ceny, množství, zboží. Divné. Asi budu opravdu muset řešit modulem. Máte někdo funkční editaci ceny a množství u zboží bez modulu v Prestě 1.5.6.1 ? Ota Link to comment Share on other sites More sharing options...
empty2 Posted February 10, 2014 Share Posted February 10, 2014 A co to zeditovat rovnou v databázi? Předpokládám, že needituješ každou objednávku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ota Posted February 10, 2014 Author Share Posted February 10, 2014 Ahoj, já bych to sice zvládl, ale personál bych do databáze nepustil :-). Musí to být v BO :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drewel Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Ahoj, mě pomohlo ve detailu stavu objednávky "probíhá příprava" odškrtnout úplně všechny čtverečky a pak můžete upravovat všechno. Produkty, množství, částku a cenu. Na změnu dopravce jsem použil modul:http://www.prestashop.com/forums/topic/309605-modul-zm%C4%9Bna-dopravce-a-ceny-dopravy-pro-ji%C5%BE-vytvo%C5%99enou-objedn%C3%A1vku/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
CUBE-IN Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 Objednávky jdou editovat, pokud jsou ve stavu, kdyz jeste nejdou generovat faktury a zakaznik si je nemuze stahnout. Je to logicke, kdyz uz mam vygenerovanou fakturu, tak nemuzu neco na objednavce menit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ota Posted March 9, 2014 Author Share Posted March 9, 2014 Ahoj, je to tak jak píše Cube-IN. I tak mi možnosti editace Presty nestačili, tak jsem si koupil Orlique modul, který vypadá, že funguje. Možnosti Orlique jsou dalekosáhlé a jak to vypadá tak pro 1561 funkční. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvikenzi Posted August 17, 2016 Share Posted August 17, 2016 Zdravim, vyborny modul pre editaciu objednavky mozete najst tu: http://addons.prestashop.com/en/23760-orders-management-edit-existing-orders.html?pab=1& Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts