kalender-jack Posted December 25, 2013 Share Posted December 25, 2013 (edited) Merhaba Arkadaşlar, sitemdeki üyelerin ürüne yorum yazma modülü ile ilgili problem var. Yorum yazıldığında aşağıdaki hataları veriyor; Başlık hatalı Comment is incorrect Müşteri adı hatalı Ürün bulunamadı Bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin. Kolaylıklar.. Edited December 25, 2013 by kalender-jack (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
teknix16 Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 Bunu hiç kimse bilmiyor mu ? Bu hatalar bende de var bunu nasıl çözebilirim ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Üye girişi yaptıktan sonra yorum atmayı denermisiniz aynı hatalar devam ediyormu bakalım Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 yorum modülünüzü güncelledinizmi . 1.5.4.1 versiyonuyla gelen modül de bu hatayı veriyor. Güncelleyince hata düzeliyordu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teknix16 Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Yorum modülümün versiyonu 2.4 Üye girişi yaptıktan sonra da aynı hata devam ediyor. Yorum yapamıyorum. Başlık hatalı Comment is incorrect Müşteri adı hatalı Ürün bulunamadı Bu hataları veriyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 modülünüzü 2.9 yükseltirseniz sanırım bu sorun hallolur 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teknix16 Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 modülünüzü 2.9 yükseltirseniz sanırım bu sorun hallolur Nasıl yükseltebilirim acaba ? Aradım ama pek açıklayıcı şeyler bulamadım. Benzer ürünlerde de aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Ürün ekle kısmından benzer ürünleri seçip ekliyorum fakat ürün altında benzer ürünler kısmı boş çıkıyor. sitem www.bursateknikmarket.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
askinjew Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 prestashop u buradanmı yüklediniz yoksa başka bir siteden indiriptemi yüklediniz. Sorununuz sanki yükleme ile ilgili görünüyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teknix16 Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 prestashop u buradanmı yüklediniz yoksa başka bir siteden indiriptemi yüklediniz. Sorununuz sanki yükleme ile ilgili görünüyor. cpanelin Softaculous bölümünden otomatik yükledim son sürümünü Link to comment Share on other sites More sharing options...
teknix16 Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Bu konuya çözüm bulabilecek kimse yokmu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Birde sitenizi komple prestashop.com/download kısmından indirip sitenizi sıfırdan kurduktan sonra tekrar denermisiniz? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MahmutGulerce Posted March 2, 2014 Share Posted March 2, 2014 Birde sitenizi komple prestashop.com/download kısmından indirip sitenizi sıfırdan kurduktan sonra tekrar denermisiniz? Çok Güzel Orjinal dosyaları önerdiğiniz için teşekkür ederim Kenan Bey. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts