petergr Posted December 22, 2013 Share Posted December 22, 2013 Καλησπέρα, Θέλω να θέσω ως τρόπους αποστολής τους παρακάτω: Παραλαβή από το κατάστημαΑντικαταβολή με με courierΚαι ως τρόπους πληρωμής τους παρακάτω: Πληρωμή στο κατάστημα Κατάθεση σε τράπεζαΑντικαταβολήPayPalΜπορεί όταν ο πελάτης είναι στο checkout, ανάλογα με τον τρόπο αποστολής που επιλέγει, το σύστημα να του "κρύβει" συγκεκριμένους τρόπους πληρωμής? Εννοώ ότι αν επιλέξει "Παραλαβή από το κατάστημα", να μην του εμφανίζει καθόλου την αντικαταβολή ή την κατάθεση σε τράπεζα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kogkalidis Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Μια σκέψη που μου ήρθε είναι πως θα μπορούσες να ονοματίσεις το bullet κάθε τρόπου αποστολής με ένα id. Έστω λοιπόν id=kat και id=apo τα σχετικά ids (κατάστημα, αποστολή) και αντίστοιχη ονομασία στους τρόπους πληρωμής. Να έφτιαχνες έλεγχο για το ποιο bullet είναι επιλεγμένο ώστε να σου αποκρύψει τα αντίστοιχα. Δεν το έχω εφαρμόσει, αλλά κάπως έτσι πρέπει να γίνεται, λογικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisvl Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Εγω το έλυσα πρόσφατα με αυτο http://www.prestashop.com/forums/topic/139475-modulefree-universal-payment-module/ Εχω 1.5.5.0 και δουλευει άψογα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts