officeboi Posted December 22, 2013 Share Posted December 22, 2013 (edited) Ücretli ve/veya ücretsiz Payu modülü, kurulumu ve entegrasyonu konusunda yardımcı olabilecek arkadaş(lar) aranıyor. Önerileriniz ya da iletişim bilgilerinizi buradan veya mesaj yoluyla iletebilirsiniz. Edited December 22, 2013 by officeboi (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kancanli Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Ücretli ve/veya ücretsiz Payu modülü, kurulumu ve entegrasyonu konusunda yardımcı olabilecek arkadaş(lar) aranıyor. Önerileriniz ya da iletişim bilgilerinizi buradan veya mesaj yoluyla iletebilirsiniz. http://www.prestashoppayu.com buradan satın alabilirsiniz. Ben aldım memnunum gayet ilgili arkadaşlar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Şahsım tarafından arkadaşın isteği üzerine ajax tabanlı yeni nesil payu modülü entegre edildi... 1. Adım 2.Adım3.Adım Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts