Eroticon Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 Witam jestem nowy na forum oraz początkującym urzytkownikiem PS aktualnie korzystam z szablonu Rose-girl Demo TUTAJ 1. Zmieniłem tło i to jak narazie tyle 2.chciałbym dostosować wygląd wyświetlania produktów tak aby wyświetlały się zdjęcia produktów i po najechaniu kursorem wysuwał się krótki opis produktu 3. Nie mam menu a chciałbym je mieć Chodzi o to różowe menu w Topie Narazie to tyle później będę zadawać więcej pytań i proszę o wyrozumiałość oraz tłumaczenie sposobem łopatologicznym Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaczor18 Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 1. tło ma być plikiem graficznym? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 z jakiej presty korzytasz? 1.4 ? jak to w chwili obecnej wygląda u Ciebie? możesz podać url? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eroticon Posted December 20, 2013 Author Share Posted December 20, 2013 podaje LINK babka która jest w tle wyświetla się centralnie a chciałbym żeby wyświetlała się z prawej strony. a i jeszcze jedno jak dodać Logo bo jakoś jak dodaje w panelu presty to i tak się nie wyświetla Tak korzystam z PS 1.4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted December 21, 2013 Share Posted December 21, 2013 wyświetla się na środku, bo takie jest wgrane zdjęcie:http://eroticon24.xaa.pl/image/cache/data/1-608-422-980x280.jpg babka jest na środku zdjęcia, to i wyświetlać się będzie na środku co do logo. Po załadowaniu logotypu w panelu - wyświetla się tam dobrze? (w panelu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts