kaczor18 Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 Witam potrzebuję modół w którym klienci mogą pisać opinie o sklepie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wzr1one Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 Chcesz na swoim sklepie to robić? Bo szczerze powiem, że to chyba mało wiarygodne (wg mnie, jako klient) dla sklepu jest, lepiej skorzystać z serwisów typu opineo (ale niestety płatne) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaczor18 Posted December 19, 2013 Author Share Posted December 19, 2013 chcę takie i takie mieć pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
wzr1one Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 W celu opinii - www.opineo.pl tam Ci wszystko na tacy podadzą, a na sklepie - możesz to rozwiązać widgetem z Opiniami, i 2 pieczenie na 1 ogniu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaczor18 Posted December 19, 2013 Author Share Posted December 19, 2013 ok zarejestrowałem sie na opineo a ma ktoś modół opineo zy jest on płatny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
props Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 i płacisz 46 zł (jeśli masz mały sklepik) miesięcznie abonamentu? I po co Ci to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aro Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 i płacisz 46 zł (jeśli masz mały sklepik) miesięcznie abonamentu? I po co Ci to? Cena złodziejska, a do tego im więcej opinii, tym wyższy abonament. Nie ma za bardzo alternatywy, jeżeli ktoś szuka opinii o sklepie :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
props Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 > Cena złodziejska, a do tego im więcej opinii, tym wyższy abonament. dlatego to olałem... tym 50, tamtym 100, innym 150 i co Tobie zostaje? Pracować na innych? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaczor18 Posted December 19, 2013 Author Share Posted December 19, 2013 No to pierdaczyc to i tyle. Jak w takim razie zrobic by ludzie mogli dodawać opinie do twojego sklepu? Jest jakis modół na zasadzie wpisów? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyszek Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 Niestety opineo jest drogie.Ja miałem przez rok i zrezygnowałem. Sklep nie przynosi takich dochodów żeby miał na te wszystkie systemy. Gdyby zrobili płatne od wystawione opinii jakieś grosze to więcej ludzi by to odpalało w sklepach. A np po przekroczeniu 100 wpisów miesięcznie możliwość abonamentu. Niestety nie ma tak Ja proponuję serwis do zbierania opinii:http://www.sklepy24.pl/sklep/frocus_pl/opinie Link to comment Share on other sites More sharing options...
props Posted December 21, 2013 Share Posted December 21, 2013 no, ale tam jeśli chodzi o ilość opinii to szału nie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaczor18 Posted December 27, 2013 Author Share Posted December 27, 2013 ok wiec moze jednak jest jakis modół dla presty gdzie opinie będą na sklepie? i klienci bedą mogli je dodawać po zalogowaniu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaczor18 Posted December 28, 2013 Author Share Posted December 28, 2013 podbiję może ktoś coś znajdzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuras Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 Wydaje mi się, że mało kto z Klientów wie że będąc na Opineo trzeba za to płacić. A faktycznie taki opłat może się zrobić dużo... opineo, google itd Ja nie zbieram opinii przez żaden płatny serwis... uważam że to przegięcie. Używam disqus. Możesz zrobić stronę w CMSie "opinie o sklepie" i dodać formularz po rejestracji w Disqus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 a darmowe yotpo social reviews ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
props Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 A możecie podać przykłady sklepów, które korzystaj z tego yotpo lub disqus? Z tego co rozmawiam z ludźmi to po cenie najbardziej zwracają uwagę właśnie na opinie. Sęk w tym, że ludzie są przyzwyczajeni to takiej formuły jak oferuje np. opineo. Nie wiem czy jakikolwiek inny sposób się sprawdzi. Jedyna nadzieja to, że ktoś poprowadzi coś na kształt opineo, ale za ludzkie stawki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuras Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 Www.aktywnysmyk.pl tam masz cos takiego jak Opinie o sklepie. Dostepne jest to pod przyciskiem o sklepie AktywnySmyk lub z prawego boku nad ikonkami facebook i google+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuras Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 Yopto jest fajne dla produktow... Bardzo podobne do Disqus jesli chodzi o formularz. Chyba w Yopto po ustalonym czasie klient otrzymuje maila z prosba o komentarz do produktu. Ja np szukam modulu do PS gdzie po zamowieniu bedzie wysylany mail z prosba o komentarz a potem jak ktos doda komentarz otrzyma maila z kodem rabatowym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szkudi Posted June 11, 2016 Share Posted June 11, 2016 Ze swojej strony mogę polecić ten moduł, klienci, którzy zakupili produkt dostają unikatowy link do komentarzy zarówno sklepu jak i każdego zakupionego produktu, można raz na tydzień np. ustawić cron dla wysyłania maili do klientów, do teo po krótkiej zabawie w plikach można zautomatyzować wysyłanie przygotowanego kodu rabatowego w momencie dodania opinii. Sam moduł jest dość drogi ale myślę, że warto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts