dejron Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 Witam kupiłem temat dla mojego sklepu, ale mimo instrukcji która jest dołączona nie wiem zupełnie jak ją skonfigurować żeby działała. Czy może mi ktoś pomóc i ile by to kosztowało ? Proszę o odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaczor18 Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 Pytaj dokładnie o co ci chodzi po co chcesz płacic pomożemy na forum:) dawaj link do strony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejron Posted December 20, 2013 Author Share Posted December 20, 2013 Dziękuję już sobie z tym poradziłem, mam tylko problem z wyświetlaniem produktów na stronie głównej moduł za to odpowiadający to CS Products Filter adres strony to klik Proszę o jakieś rady jak to naprawić Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 pytanie tylko o którą cześć chodzi, niestety cs products filter niezawiele mówi, szczególnie, że to niestandardowy template. jakiś link do demo które pokazuje jak to wszstko powinno działać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejron Posted December 20, 2013 Author Share Posted December 20, 2013 Demo jest tutaj już nie wiem jak to mam ustawić żeby po wejściu na stronę pokazywały się produkty. Proszę o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 wygląda na to, że moduł był już przez Ciebie konfigurowany. nie wiem jak wygląda konfiguracja, ale wydaje mi się, że możesz dodawać własne elementy wybierając np. czy ma to być kategoria, czy polecane produkty itp. pierwszy dodany element jest pusty. możesz go usunąć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejron Posted December 21, 2013 Author Share Posted December 21, 2013 Tak już go konfigurowałem i zakładki w nim zawarte wyświetlają produkty, ale po wejściu na stronę jest białe tło i nie pokazuje produktów do momentu naciśnięcia na zakładkę. Tu jest link do instrukcji, może ktoś mądrzejszy coś wymyśli. "instrukcja" Zrzuty z mojego panelu Link | Link Proszę o jakąś radę jak to rozwiązać Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejron Posted December 21, 2013 Author Share Posted December 21, 2013 Problem rozwiązany i pomógł mi Twój post cytuję "ok, to pierwsze podstawowe pytanie, w ustawieniach modułu jest możliwość wyboru ilości produktów wyświetlanych w bloku, czy wartość jest zdefiniowana poprawnie?drugi pytaniew ustawienia > produkty można zdefiniować liczbę określającą liczbę dni, przez które produkt będzie uznawany za nowy (liczba dni od momentu dodania), czy liczba ta jest zdefiniowana?ostatnieczy produkty na liście produktów mają etykiety "new" ?" drugie pytanie pomogło dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejron Posted December 22, 2013 Author Share Posted December 22, 2013 Mam jeszcze jeden problem a mianowicie nie wiem jaki plik edytować żeby to wyrównać Link Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jakie pliki są za to odpowiedzialne ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts