peparafan Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 (edited) Dobrý den zkouším prestashop 1.5.4.1 a z ničeho nic se mi přestala zobrazovat nabídka volby dopravy v košíku. Zkoušel jsem zakázat moduly COD a bankovní převod, které jako jediné použivám k platbě v eshopu. Zajisté jsem prošel všechny lokace,zony,zemně,státy,a daně. Poté jsem zkusil vytvořít nového dopravce. Provedl jsem nastavení dopravce , základní jednoduche nastavení rozsahu podle ceny. Spustím zatím v testování eshop a výběr dopravy v košíku pořád nikde. Povoleného dopravce mám a vypnuté všechny moduly co souvisí s platbou :/ Nechápu to předtím to šlo v pohodě a po naházení stovky produktu cca se přestala zobrazovat. Prosím o pomoc jestli někdo neví. Trápím se s tím už pár dní a pořád bez výsledku. pro zkoušku www.akvaeshop.cz Edited December 18, 2013 by peparafan (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
peparafan Posted December 18, 2013 Author Share Posted December 18, 2013 Dobrý den zkouším prestashop 1.5.4.1 a z ničeho nic se mi přestala zobrazovat nabídka volby dopravy v košíku. Zkoušel jsem zakázat moduly COD a bankovní převod, které jako jediné použivám k platbě v eshopu. Zajisté jsem prošel všechny lokace,zony,zemně,státy,a daně. Poté jsem zkusil vytvořít nového dopravce. Provedl jsem nastavení dopravce , základní jednoduche nastavení rozsahu podle ceny. Spustím zatím v testování eshop a výběr dopravy v košíku pořád nikde. Povoleného dopravce mám a vypnuté všechny moduly co souvisí s platbou :/ Nechápu to předtím to šlo v pohodě a po naházení stovky produktu cca se přestala zobrazovat. Prosím o pomoc jestli někdo neví. Trápím se s tím už pár dní a pořád bez výsledku. pro zkoušku www.akvaeshop.cz Problém po dlouhém a usilovném snažení a brouzdání přes strýčka googla vyřešen. Problém byl s Pokročilým řízením zásob ... když byl povolený v obchodě nešli vidět dopravci, po vypnutí už jdou vidět. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matúš Posted November 29, 2014 Share Posted November 29, 2014 (edited) Riešim momentálne ten istý problém na PS 1.6.0.9 s tým, že ja potrebujem pokročilý sklad. Edit: Tu je riešenie http://www.prestashop.com/forums/topic/367608-prestashop-1609-chyba-s-dopravou/ Edited November 29, 2014 by Matúš (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts