ALEX_ Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 Dobrý den,potřebuji upravit automaticky zasílaný email při platbě bankovním převodem s názvem "Čeká na bankovní převod", tak aby se v informacích k platbě ukázalo variabilní číslo:Variabilní číslo: (a příslušné číslo objednávky). Jde to a popř. jak na to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 Aký má byť var. symbol? Číslo objednávky alebo faktúry? Tiež je potrebné napísať aká verzia prestashop Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX_ Posted December 17, 2013 Author Share Posted December 17, 2013 Variabilní číslo by bylo příslušné číslo objednávky a verze je 1.5.4.1. Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 chápem to tak že chceš prerobiť šablónu bankwire ktorá sa odosiela zo statusu... čírou náhodou som to robil teraz pre seba tam ak chceš pošli mi tie dva súbory a ja ti to urpavím Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX_ Posted December 18, 2013 Author Share Posted December 18, 2013 Ano, kam to můžu poslat? Hlednám někde něco, ale nevidím :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
empty2 Posted December 22, 2013 Share Posted December 22, 2013 Já teda nevím, mě při volbě platby převodem systém automaticky odešle mail "banwire", kde jsou kompletní informace, resp. vše, co si v tom modulu nastavíš, jméno, číslo účtu, VS. Na úpravu VS je volně dostupný modul Modrefchange... Žádné složitosti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmila Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 nevim proc to koplikuji kdyz jiz je to v zakladu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX_ Posted December 30, 2013 Author Share Posted December 30, 2013 Já teda nevím, mě při volbě platby převodem systém automaticky odešle mail "banwire", kde jsou kompletní informace, resp. vše, co si v tom modulu nastavíš, jméno, číslo účtu, VS. Na úpravu VS je volně dostupný modul Modrefchange... Žádné složitosti... No kdyby tomu tak bylo, tak bych se netázal o radu. Já se díval do "banwire" a je tam nastaven i VS, ale VS se mě v objednávce prostě nezobrazí :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts