camoka Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 (edited) Merhaba prestashop v1561 kurulumu yapıyorum herhangi bir hata yok. Admin girişinide yapıyorum. Ancak adminde herhangi bir değişiklik yapmak istediğimde admin giriş ekranına dönüş yapıyor. Bazan iki üç kere giriş yapmama rağmen admin panele giremiyorum, girsem de sürekli aynı hata oluyor ve birşey yapamıyor tekrar admin panel girişine dönüyor. Üç kez kurulum yaptım hatta otomatik kurulum yaptım yine aynı sonuç. böyle bir hata ile karşılaşan oldu mu? çözümü biliyor musunuz? hosting firmasının yanıtı Sayın Müşterimiz,Problem çözülmüştür. Check the IP address on the cookie "No" configurasyonu üzerinde değişiklik sağlanmaması gerekmektedir. İyi çalışmalar dileriz.Saygılarımla. şimdilik sorun yok gibi gözüküyor yardımlarınız için teşekkür ederim Edited December 24, 2013 by camoka (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 isimtescil den alınan hosting paketlerinde bu hata oluyor...büyük ihtimal kullanıldığınız hosting aynı firmada dır... Defalarca destek bildirimi göndermemize rağmen bu sorunu düzeltmediler veya çözemediler...bu sebepler sunucu firmanızı değiştirmeniz gerekiyor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 Merhaba prestashop v1561 kurulumu yapıyorum herhangi bir hata yok. Admin girişinide yapıyorum. Ancak adminde herhangi bir değişiklik yapmak istediğimde admin giriş ekranına dönüş yapıyor. Bazan iki üç kere giriş yapmama rağmen admin panele giremiyorum, girsem de sürekli aynı hata oluyor ve birşey yapamıyor tekrar admin panel girişine dönüyor. Üç kez kurulum yaptım hatta otomatik kurulum yaptım yine aynı sonuç. böyle bir hata ile karşılaşan oldu mu? çözümü biliyor musunuz? hosting alanınızda yeterli boş alan varmı acaba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
camoka Posted December 18, 2013 Author Share Posted December 18, 2013 hosting alanınızda yeterli boş alan varmı acaba? 5gb lık alanın 74 mb kullanılıyor. ve evet hosting firması isimtescil malesef. Arkadaşlardan herhangi bir cevap gelmedi ama büyük ihtimal foruma yönlendirecek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted December 18, 2013 Share Posted December 18, 2013 boş alan varsa sorun olmaması gerekli login olmayı denerken ne hatası veriyor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 boş alan varsa sorun olmaması gerekli login olmayı denerken ne hatası veriyor Yanlış bilgi olmasın bu işlem boş alan ile alakalı değildir, eğer hosting alanınız da yer kalmadıysa sadece ürün ekleyemezsiniz, ürün eklenmediği için sistem sizi dışarı atmaz... Arkadaşın aldığı hata farklı, prestashop cache(önbellek) sistemi diğer yazılımlara göre daha gelişmiştir, bu sebeple hosting bu cache(önbellek) sistemine destek vermiyor ise veya bazı kısıtlamaları var ise bir kaç işlem sonrası sistem sizi dışarı atacaktır... Daha önce sizin başınıza gelmemiz olabilir, fakat 20'e yakın müşterimin aynı firma ile alakalı sorunu oldu, ilgili firma bu sorunu çözemedi veya çözmek istemdi... Zaten bu hosting paketini kullanan arkadaşlar fantezi olsun diye e-ticaret sitesi açmak isteyen arkadaşlar, ilgili hosting paketine ip ataması ve ssl sertifikası kurulumu gerçekleştirilememektedir... Aynı firmanın e-ticaret paketine geçmeleri gerekmektedir... Link to comment Share on other sites More sharing options...
camoka Posted December 19, 2013 Author Share Posted December 19, 2013 admin panel bilgilerini verdik bakalım ne diyecekler cevap bekliyoruz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts