dudikpal Posted December 16, 2013 Share Posted December 16, 2013 Már kezdem feladni, és iksz aktát kiáltani... Van egy ilyen termékem: http://webshop.garmix.hu/hu/sprayk/3618-suritett-levego-400-ml.html A keresőbe ha beírom a "leveg" szót, nincs a találatok között(direkt ő nélkül próbáltam, hogy ne az ékezet legyen a hiba). De a "sűrített"-re már az első karaktereknél beadja. Na ezt mi okozhatja?! Search indexet többször is újrafuttattam, smarty on/off is megvolt. Attól félek, hogy nem csak ennél az 1 terméknél van ez a hiba, és az nem jó. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted December 16, 2013 Share Posted December 16, 2013 szerintem a termékkel lesz valami baj. Készítsd el újra ezt a terméket és teszteld... vagy duplikáld és nézzük meg úgy.Én néztem és a többi terméknél egy ilyesmi rákeresés nem okoz gondot, ezért gondolom azt hogy ennél az egynél van valami hiba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudikpal Posted December 16, 2013 Author Share Posted December 16, 2013 (edited) Duplikáltam, reindex, ugyanaz a hiba. Töröltem, kézzel beírva létrehoztam egy próbát(nincs hozzá kép), így is ugyanazt produkálja... Ha elkezded beírni, te is láthatod, hogy ennél a felállásnál már mindkét cikk eltűnik a találatok közül"sűrített lev". Előtte egsy betűvel az egyik még ott van, azelőtt pedig még mindkettő. Na ez mi a szösz lehet!? Nem tudom számít e, de annyi változtatás volt ezen a területen, hogy ezt a sort tettem a search.php-be, feri megoldásából ollózva: $word ='%'.$word.'%'; Edited December 16, 2013 by dudikpal (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 az oldal sajna nagyon lassú, ki kéne kapcsolnod a hóesést, mert az is lassít sztem ha kiveszed a search.php-ből, amit betettél, akkor javul a helyzet vagy változatlan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudikpal Posted December 17, 2013 Author Share Posted December 17, 2013 Kikapcsoltam, kivettem, helyzet ua. Amikor elérek a "sűrített le"-ig, már el is tűnik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 akkor nem az a bibi adminon minden termékre azt írja, hogy indexelve? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudikpal Posted December 17, 2013 Author Share Posted December 17, 2013 Vissza is írtam bele. Többször újraindexeltem, meg a hiányzó hozzáadására kattoltam már... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudikpal Posted December 25, 2013 Author Share Posted December 25, 2013 Nem tudom hogy számít e, mindenesetre leírom. Ha rákeresek arra hogy "dsub", akkor megjelenik az összes "d-sub" termék, viszont ezeknek még a leírásában sem szerepel az, hogy"dsub". Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 a kötőjelet nem veszi figyelembe, ha jól emlékszem úgy látom a levegő gond is megoldódott. mi volt a hiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudikpal Posted December 26, 2013 Author Share Posted December 26, 2013 a kötőjelet nem veszi figyelembe, ha jól emlékszem úgy látom a levegő gond is megoldódott. mi volt a hiba? Ja, úgy már értem Éppen akartam írni, hogy nem oldódott még meg, gyorsan rá is próbáltam, erre meg jó lett Visszagondolva ami ezt érinthette, annyit csináltam, hogy a termékeket ékezethelyesen beimportáltam az angol nyelvbe is, mert az export modul csak onnan vette az adatokat, hiába állítom be a magyart, és olyan hülye ékezetekkel szedte ki az adatokat. Tehát akkor ez is megoldódott. Én át tudom írni a topic címet solved-ra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts