piotrrek7 Posted December 16, 2013 Share Posted December 16, 2013 Czy w prestashop jest możliwość jako sposobu wysyłki ustawienia wysyłkę mailem? Jak mogę to włączyć i skonfigurować? W moim przypadku będą to klucze do gier, chciałbym, żeby przychodziły one do klienta automatycznie zaraz po zaksięgowaniu wpłaty (dotpay, paypal). Jeśli jest taka możliwość proszę o informacje. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyszek Posted December 16, 2013 Share Posted December 16, 2013 Czy na maila to nie wiem, ale możesz ustawić przedmiot wirtualny i wtedy po zakupie klient pobiera z Twojego serwera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrrek7 Posted December 17, 2013 Author Share Posted December 17, 2013 Dzięki za odpowiedź, ale nadal czekam na coś konkretniejszego, może gdzieś jest jakaś wtyczka, która umożliwi mi w/w czynności. Jeszcze jedno pytanie, jak mogę dodać własny link do menu, tam gdzie w standardzie wyświetlają się kategorie produktów? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 moduł block top menu (nas tronie konfiguracyjnej modułu) posiada funkcję do dodawania własnych linków: tak utworzone linki można następnie wykorzystać w oknach powyżej (które definiują elementy menu) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrrek7 Posted December 28, 2013 Author Share Posted December 28, 2013 F5, nie otrzymałem odpowiedzi na pierwsze pytanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts