Stawiam od zera swój sklep motocyklowy motomaniac.pl Kupiłem szablon, którego do końca nie jestem w stanie dostosować do moich potrzeb a mianowicie najeżdżając mychą na kategorię główną jaką w tej chwili są "Hamulce", otwierają się kolejne podkategorie i kolejne i... Chciałbym ograniczyć głębokość ich otwierania do maksymalnie 2 i nie wiem jak to zrobić.
Moduł "Blok kategorii", którego podejrzewałem za odpowiedzialność za ww niestety nie rozwiązuje mojego problemu.
Niestety nie jestem specjalistą obsługi sklepów internetowych. Być może trafi się na forum motocyklista, który będzie wiedział jak rozwiązać mój problem. Zrewanżuję się dożywotnim przyznaniem fantastycznych cen zakupu.
Question
MajuMaju
Witam Wszystkich.
Mam problem - wielu zaczyna od tych dwóch słów
Stawiam od zera swój sklep motocyklowy motomaniac.pl
Kupiłem szablon, którego do końca nie jestem w stanie dostosować do moich potrzeb a mianowicie
najeżdżając mychą na kategorię główną jaką w tej chwili są "Hamulce", otwierają się kolejne podkategorie i kolejne i...
Chciałbym ograniczyć głębokość ich otwierania do maksymalnie 2 i nie wiem jak to zrobić.
Moduł "Blok kategorii", którego podejrzewałem za odpowiedzialność za ww niestety nie rozwiązuje mojego problemu.
Niestety nie jestem specjalistą obsługi sklepów internetowych.
Być może trafi się na forum motocyklista, który będzie wiedział jak rozwiązać mój problem.
Zrewanżuję się dożywotnim przyznaniem fantastycznych cen zakupu.
Z góry dziękuję.
Maju
733 627 825
[email protected]
3 answers to this question
Recommended Posts