kubik104 Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Hele mam jeden dotaz... lze nejak spojit platbu rovnou s dopravou?Nejlepe tak, ze pri vyberu dopravy (i s cenou dopravy) by byla objednavka hotova... bez "nesmyslneho" klikani znovu na platba dobirkou/prevodem.Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubik104 Posted September 30, 2009 Author Share Posted September 30, 2009 Tak jsem to nakonec vyresil takto:Pri objednávce nepožaduji souhlas s obchodnimi pravidly.Pri vyberu dopravy (i s cenou za dopravu) se stranka presmeruje na klasicky vyber platbyMisto vyberu platby jsem umistil obchodni podminky a pro pokracovani je potreba na ne kliknout (modul BANKWIRE)Pri kliknuti na podminky (zvoleni platby na ucet) se zobrazi pouze: "Sohr objednavky s udaji o objednavce" a tlacitko ODESLATPri odeslani se zobrazi diky modulu BANKWIRE informace o platbe na ucet, ktere jsem zmenil na "Vase objednavka byla prijata... dekujeme atd".Pri dokonceni objednavky se odesle potvrzeni jeste na email kde je i mimo jine neco jako "v pripade zvoleni platby predem poslete penize tam a tam"Hotovo Kdyby mel nekdo zajem, muzu zmenene souby zaslat ale bez zaruky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 @kubik104: kludne ich pripoj k prispevku. Na studijne ucely bude postacovat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts