retep Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Hľadám osobu, ktorá mi za finančnú odmenu prispôsobí skript generujúci faktúru s duálnym zobrazením. Ide hlavne o zmenu grafiky, pozíciu prvkov a doplnenie nejakých textových údajov. Nemám na to nervy. Funkčný vzor fpdf mám. Vašu predstavu o odmene píšte na [email protected]Tak som to prerobil sá, čo sa dá robiť. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaSHin Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 posles prosim nejaky odkaz jak to vypada ? Mam s tim taky problem prave Link to comment Share on other sites More sharing options...
retep Posted October 19, 2009 Author Share Posted October 19, 2009 Ako píšem vyššie, pre veľký záujem "som si to spravil sám".Vyzerá to ako v prílohe, skript je k dispozícii. Nie je to nič komplikované, chce to len trpezlivosť. ZLV_Retecom_63300131.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaSHin Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 ty blaaaho ma ucta... kdybych pekne poprosil o zdrojak poskytl by si me ho ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
noufejt Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 Hoj, taky bych byl rad za nejakou peknou sablonu. Financni odmena je samozrejmosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
retep Posted October 20, 2009 Author Share Posted October 20, 2009 Môžem poskytnúť len to čo mám a výsledok je zobrazený vyššie. Ako muster je to použiteľné, úpravy podľa vlastnej predstavy si musí spraviť každý sám. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bene58 Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Môžem poskytnúť len to čo mám a výsledok je zobrazený vyššie. Ako muster je to použiteľné, úpravy podľa vlastnej predstavy si musí spraviť každý sám. Podla mna to nie je robene v Prestashope. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaSHin Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 ale je Link to comment Share on other sites More sharing options...
noufejt Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 Môžem poskytnúť len to čo mám a výsledok je zobrazený vyššie. Ako muster je to použiteľné, úpravy podľa vlastnej predstavy si musí spraviť každý sám. Podla mna to nie je robene v Prestashope. 100% je, je to tvoreni upravou generatoru PDF, akorat tam clovek musi vedet co napsat Link to comment Share on other sites More sharing options...
krychlicka Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 pokud ma nekdo stale zajem o jednoduchou PDF fakturu (viz priloha), za maly uplatek neni problem - pridam co budete potrebovat, jen to nebude tak graficky pekne jak u kolegy vyse:-) 909000094.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
sundevil Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 to retep ta faktura je vazne hezka ale pise se tam ze zalohova to znamena ze mas na eshop upravu? ze kdyz nekdo plati prevodem tak mu prijde zalohova faktura nebo jak??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samo Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 100% je, je to tvoreni upravou generatoru PDF, akorat tam clovek musi vedet co napsat Presne tak, staci si v podstate nastudovat tento manual http://www.fpdf.org/ a potom to ide celkom lahko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aramon Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 Ako píšem vyššie, pre veľký záujem "som si to spravil sám".Vyzerá to ako v prílohe, skript je k dispozícii. Nie je to nič komplikované, chce to len trpezlivosť. Tak tohle je mazec faktura! Bylo by možné získat potřebné soubory? Info klidně do PM. Díky moc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 O fakturku bych měl taky zájem, kdyžtak PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vamp_Cb Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 Ja take, protoze tato je velice povedena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bene58 Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 Posielam ukazku pdf faktura - da sa snou robit rozne upravy. 000164.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aramon Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 pěkné :-) zdrojové kódy by nebyly? ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts