rafkos7732 Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 (edited) Witam podczas wejscia w live edycje pojawia się błąd TECHNICAL ERROR: Nie można załadować listy modułu Nie wiem w jaki sposób mam zmienić pozycje modułu w czym leży problem ? PrestaShop™ 1.5.4.1 Edited December 14, 2013 by rafkos7732 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 zacznę od tego, że istnieje alternatywa dla zmiany pozycji modułów. można to zrobić w moduły > pozycje. po prostu przesuwając moduł na liście wybranych modułów. jeżeli chodzio o ten błąd, włącz konsolę przeglądarki (ctrl+shift+j w chrome) nastepnie przejdź na stronę live-edit w logach konsoli pojawią Ci się błędy, możesz je tu wkleić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 rafkos7732 Posted December 14, 2013 Author Share Posted December 14, 2013 zacznę od tego, że istnieje alternatywa dla zmiany pozycji modułów. można to zrobić w moduły > pozycje. po prostu przesuwając moduł na liście wybranych modułów. jeżeli chodzio o ten błąd, włącz konsolę przeglądarki (ctrl+shift+j w chrome) nastepnie przejdź na stronę live-edit w logach konsoli pojawią Ci się błędy, możesz je tu wkleić? event.returnValue is deprecated. Please use the standard event.preventDefault() instead. nie bardzo wiem ak te moduly sie przestawia bez live edycji Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 najprościej tak: http://www.youtube.com/watch?v=H4wEwaW5sfI wracając do konsoli jest tam zakładka "networks" czy tam pojawiają się jakieś "czerwone" wpisy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 props Posted January 17, 2014 Share Posted January 17, 2014 (edited) @vekia a orientujesz się skąd taki błąd? Mi działał do dziś ten moduł bez zarzutów i nagle ten komunikat. Nie da się tego jakoś naprawić? Wiem, że są alternatywne metody, ale live edit jest bardzo intuicyjny, no i chyba nikt nie lubi jak coś nie wiedzieć dlaczego nagle przestaje mu działać Teraz widzę, że w modułach wisi mi komunikat o tym, że dostępna jest aktualizacja dla niektórych modułów. Czy to może mieć wpływ na tego errora? Co ciekawe nie wiem skąd komunikat o nowych wersjach, skoro w administracja > preferencje zaznaczyłem opcję żeby nie sprawdzał automatycznie aktualizacji modułów. O i jeszcze coś takiego w sieci znalazłem: http://pascomszczecinek.pl/sklep/index.php?id_cms_category=1&controller=cms&live_edit&liveToken=ef33fea427dd7190eca47021d6410858&ad=admin9716&id_shop=1&id_employee=1# Edited January 17, 2014 by props (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
rafkos7732
Witam podczas wejscia w live edycje pojawia się błąd
4 answers to this question
Recommended Posts