bigbag999 Posted December 13, 2013 Share Posted December 13, 2013 Witam, wgrałem wszystkie pliki presta shop na serwer FTP, potem wchodzę na stronę przekierowuje mnie na adres.pl/install i pojawia się biała strona. I tak na każdym hostingu, o co chodzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Piotr Kaczor Posted December 13, 2013 Share Posted December 13, 2013 Jeżeli instalacja nie poszła za pierwszym razem i wystąpił błąd to spróbuj usunąć ciasteczka, jeżeli to nie pomoże to wgraj jeszcze raz świeże pliki PrestaShop, uprzednio usuwając wcześniej wgrane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 bigbag999 Posted December 13, 2013 Author Share Posted December 13, 2013 Nie występuje żadny błąd, tylko po prostu biała strona. Wgrywałem pliki, usuwałem, usuwałem ciasteczka, zmieniałem hostingi, i nie daje rady wyświetlić tej instalacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted December 13, 2013 Share Posted December 13, 2013 biała strona zwykle oznacza, że w tle jest jakiś błąd, czy to z bazą, czy to z parsowaniem skryptu php, czy z htaccess. masz dostęp do php error loga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 bigbag999 Posted December 13, 2013 Author Share Posted December 13, 2013 Ale to dopiero instalacja.. Nawet ona się nie chce uruchomić Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted December 13, 2013 Share Posted December 13, 2013 to nie ma znaczenia, że to dopiero instalacja. jakbyś wgrał zwykły plik php z jakimś błędem w składni, to i wtedy zobaczysz białą stronę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 bigbag999 Posted December 13, 2013 Author Share Posted December 13, 2013 No ale ja wgrałem czyste pliki z presta shop, i nic nie kombinowałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted December 13, 2013 Share Posted December 13, 2013 podkreślam raz jeszcze, to, że jest biała strona, znaczy, że coś jest nie tak. nie ma tu znaczenia czy to instalacja, czy świeże pliki, czy coś zmieniałeś, czy nie. Wystarczy korzystać z filezilli, czasami w trakcie wgrywania plików zrywa połączenie i pliki są pourywane, w trakcie wgrywania plików mogło pozmieniać nazwy plików na małe litery (standardowa opcja w totalcommander). powodów może być dużo. bardzo dużo. Aby do tego dojść co jest nie tak, sprawdź logi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
bigbag999
Witam,
wgrałem wszystkie pliki presta shop na serwer FTP, potem wchodzę na stronę przekierowuje mnie na adres.pl/install i pojawia się biała strona.
I tak na każdym hostingu, o co chodzi?
7 answers to this question
Recommended Posts