lanterneled Posted December 13, 2013 Share Posted December 13, 2013 Buna ziua. In cazul magazinului meu am decis sa ofer livrare gratuita pentru anumite produse. De mare ajutor este regula de cos (un fel de voucher) la care pot adauga produsele pentru care sa se faca livrarea gratuita. In cosul de cumparaturi clientului ii apare livrare gratuita dar nu este evidentiat acest lucru pe pagina produsului ori in lista de produse. Exista o anume setare ce trebuie facuta pentru a evudentia livrarea gratuita in lista de produse si pe pagina produsului? Trebuie sa adaug un cod anume? site-ul este www.elanterna.ro Multumesc anticipat pentru ajutor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted December 13, 2013 Share Posted December 13, 2013 nu sunt setari specifice o solutie este sa pui transport gratuit in descrierea scurta, sau cea mare, si de acolo sa manipulezi informatia cu jQuery ca sa o muti unde doresti (de expl langa cod produs) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lanterneled Posted December 13, 2013 Author Share Posted December 13, 2013 (edited) nu sunt setari specifice o solutie este sa pui transport gratuit in descrierea scurta, sau cea mare, si de acolo sa manipulezi informatia cu jQuery ca sa o muti unde doresti (de expl langa cod produs) Am inteles...nu ma pricep deloc cum sa fac asta. Cred ca ma voi orienta catre un modul. Aveti o recomandare pentru un astfel de modul? Multumesc pentru raspuns. Edited December 13, 2013 by lanterneled (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 vezi ca la preturi, aia acolo adauga preturi, poti sa pui la anumite preturi discouant dupa anumita cantitatea sa devina transport 0 sau chiar transportul, mai poti sa incerci asta si la regulire de cos si acolo poti sa setezi asa ceva pe produse imparte Link to comment Share on other sites More sharing options...
lanterneled Posted December 14, 2013 Author Share Posted December 14, 2013 vezi ca la preturi, aia acolo adauga preturi, poti sa pui la anumite preturi discouant dupa anumita cantitatea sa devina transport 0 sau chiar transportul, mai poti sa incerci asta si la regulire de cos si acolo poti sa setezi asa ceva pe produse imparte Da, am reusit sa pun transport gratuit la produsele la care am vrut eu. Ideea era ca daca tot ofer transport gratuit sa apara si pe pagina produsului si in lista de produse mentiunea Transport Gratuit (la fel cum apare la produs nou sau la Pret Redus). Daca nu apare pe pagina produsului sau in lista de produse clientul nu va sti ca are transport gratuit decat atunci cand va accesa cosul de cumparaturi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted December 16, 2013 Share Posted December 16, 2013 Salut, Vezi link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lanterneled Posted December 16, 2013 Author Share Posted December 16, 2013 Salut, Vezi link. Nu stiu cat de complicat este pentru ca am cunostinte la nive basic de prestashop. Nu cred ca ma descurc sa scriu eu un anumit cod acolo. Adaug codul in fisierul respectiv al temei iar apoi unde introduc textul si imaginea personalizata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted December 16, 2013 Share Posted December 16, 2013 da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts