Podczas konfigurowania sklepu na localhoscie, komputer mi sie zrestartował i po ponownym uruchomieniu nie jestem w stanie ani wyswietlic strony, ani zalogować się do backoffice.
Kiedy próbuje wyświetlić stronę pojawia się taki komunikat:
Przy próbie logowania taki:
Pomyślałem, że może się źle loguje albo zapomniałem hasła, wiec na wszelki wypadek spróbowałem zmienic hasło i mail wpisując takie polecenie ( oczywiście z odpowiednimi danymi ) :
UPDATE ps_employee SET passwd= md5(‘_COOKIE_KEY_tutajnowehaslo’) WHERE email =‘adresadministratora’;
Do konsoli php admina, jednak okazuje się, że nie posiadam nawet bazy 'ps_employee'
Bardzo proszę o pomoc bo nie moge nawet otworzyć strony ze sklepem
Question
norman189
Witam,
Podczas konfigurowania sklepu na localhoscie, komputer mi sie zrestartował i po ponownym uruchomieniu nie jestem w stanie ani wyswietlic strony, ani zalogować się do backoffice.
Kiedy próbuje wyświetlić stronę pojawia się taki komunikat:
Przy próbie logowania taki:
Pomyślałem, że może się źle loguje albo zapomniałem hasła, wiec na wszelki wypadek spróbowałem zmienic hasło i mail wpisując takie polecenie ( oczywiście z odpowiednimi danymi ) :
UPDATE ps_employee SET passwd = md5(‘_COOKIE_KEY_tutajnowehaslo’) WHERE email = ‘adresadministratora’;
Do konsoli php admina, jednak okazuje się, że nie posiadam nawet bazy 'ps_employee'
Bardzo proszę o pomoc bo nie moge nawet otworzyć strony ze sklepem
7 answers to this question
Recommended Posts