dzejkob89 Posted December 12, 2013 Share Posted December 12, 2013 (edited) Witam, przy wpisywaniu loginu i hasło do BO wyskakuje mi błąd: TECHNICAL ERROR:Details: Error thrown: [object Object] Text status: parsererror Jednak gdy usunę z pasku adresu część po .../adminxxx/ i przeładuję stronę, to wchodze do panelu. Dodatkowo, pojawia mi sie biały ekran przy wejściu np. zakładkę szablony. Nie instalowałem nowych modułów. Jedynie usunąłem kilka domyślnych produktów i dodałem jeden nowy Hosting na home.pl Edited December 12, 2013 by dzejkob89 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted December 12, 2013 Share Posted December 12, 2013 sprawdź konsolę przeglądarki: ctrl+shift+j (w chrome) następnie spróbuj wywołać wspomniany błąd, w logach zobaczysz błędy co dokładnie tam się znajduje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 dzejkob89 Posted December 12, 2013 Author Share Posted December 12, 2013 Failed to load resource http://home.hit.stat24.com/_1386841258816/script.js?id=chs70gbu_Chez39LdTZXzXYXP6KNUXtW99QgidG.sl..H7 Tylko tyle znalazłem w konsoli Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 dzejkob89 Posted December 12, 2013 Author Share Posted December 12, 2013 sprawdź konsolę przeglądarki: ctrl+shift+j (w chrome) następnie spróbuj wywołać wspomniany błąd, w logach zobaczysz błędy co dokładnie tam się znajduje? Failed to load resource http://home.hit.stat...W99QgidG.sl..H7 Tylko tyle znalazłem w konsoli Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted December 12, 2013 Share Posted December 12, 2013 możesz jeszcze sprawdzić zakładkę "network" po wywołaniu błedu powinny się tutaj pojawić nowe pozycje, czy któraś z nich wyświetla się na "czerwono" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 dzejkob89 Posted December 12, 2013 Author Share Posted December 12, 2013 (edited) możesz jeszcze sprawdzić zakładkę "network" po wywołaniu błedu powinny się tutaj pojawić nowe pozycje, czy któraś z nich wyświetla się na "czerwono" ? Po kliknięciu w ajax-tab.php(...) {"hasErrors":false,"redirect":"index.php?controller=AdminHome&token=cceb78b066660b01d8d905cdc6a03b09"} EDIT: chyba problem rozwiązany. Błędem było włączenie statystyk w home.pl - automatycznie próbowały dopisać skrypt w plikach sklepu. Wyłączyłem te statystyki i błąd zniknął po 30 minutach. Edited December 12, 2013 by dzejkob89 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted December 12, 2013 Share Posted December 12, 2013 zdecydowanie to było przyczyną. oprócz tego, że wywalało bład w czasie logowania - problem również dotyczył pozostałych elementów korzystających z zapytań ajaxa. dzięki za informacje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
dzejkob89
Witam,
przy wpisywaniu loginu i hasło do BO wyskakuje mi błąd:
Jednak gdy usunę z pasku adresu część po .../adminxxx/ i przeładuję stronę, to wchodze do panelu.
Dodatkowo, pojawia mi sie biały ekran przy wejściu np. zakładkę szablony.
Nie instalowałem nowych modułów. Jedynie usunąłem kilka domyślnych produktów i dodałem jeden nowy
Hosting na home.pl
6 answers to this question
Recommended Posts