cristi47 Posted December 11, 2013 Share Posted December 11, 2013 Buna ziua tuturor. Proprietarul unui site in prestashop doreste, pentru a stimula plata cu cardul, urmatoarea facilitate - daca platesti cu cardul, ai transport gratis. Cum se poate (daca se poate) implementa asa ceva? Va multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted December 11, 2013 Share Posted December 11, 2013 ma gandesc ca cea mai simpla solutie e: - afisezi toate optiunile de transport, inclusiv cea gratis dar cu descrierea modificata (doar la plata cu cardul de ex...) - apoi daca clientul alege transportul gratis ii afisezi doar plata cu cardul Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristi47 Posted December 11, 2013 Author Share Posted December 11, 2013 ma gandesc ca cea mai simpla solutie e: - afisezi toate optiunile de transport, inclusiv cea gratis dar cu descrierea modificata (doar la plata cu cardul de ex...) - apoi daca clientul alege transportul gratis ii afisezi doar plata cu cardul Multumesc Radu, voi incerca sa implementez cum ai zis tu. Este primul meu site in prestashop, de aceea nu mi-am dat seama de solutie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted December 11, 2013 Share Posted December 11, 2013 cu placere, e doar o idee.. poate in timp ce lucrezi gasesti ceva mai elegant... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts