valentin.g Posted December 10, 2013 Share Posted December 10, 2013 (edited) Va atasez fisierele care trebuiesc copiate pentru a inregistra si firme la comenzi in tema Prestashop default Copiati folderele din arhiva direct in radacina site-ului. din cPanel deschide phpmyadmin selectati baza de date si importati fisierul campuri_noi.sql la Preferinte - Clienti setati modul B2B = Yes la Preferinte avansate - Performanta setati Recompile templates if the files have been updated = YES in FTP stergeti classes/class_index.php Pentru a vizualiza aceste campuri in BO trebuie sa modificati formatul de afisare a adreselor pentru clienti din Localizare - Tari edit Romania si modificati ca mai jos in Phpmyadmin se importa fisierul campuri_noi.sql din arhiva firstname lastnamecompanyvat_numberregcomibanbankofficeaddress1address2postcode cityCountry:namephone prestashop_firme.zip Edited June 10, 2015 by valentin.g (see edit history) 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neneia Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 Buna. Cum pot sa fac in asa fel incat sa-mi apara si numarul de telefon la confirmarea unei noi comenzi. Am incercat sa adaug {mobile_phone} dar nu merge in email templates. Deci pe langa produse, nume, adresa, sa-mi apara si numarul de telefon. MS vreo sugestie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted December 17, 2013 Author Share Posted December 17, 2013 nu stiu ce legatura are cu topicul pus de mine, dar daca tot esti aici pune in email template {delivery_phone} sper ca am inteles bine, confirmarea comenzi nu notificare comanda noua. Link to comment Share on other sites More sharing options...
webdesign.iasi Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 salut! am folosit fisierele postate de tine, insa nu imi ia din baza de date Reg Com, Contul si Banca... ajutor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
webdesign.iasi Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 salut! am folosit fisierele postate de tine, insa nu imi ia din baza de date Reg Com, Contul si Banca... ajutor? am verificat in baza de date...datele de care am scris, nu ajung nici in baza de date... Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted December 31, 2013 Author Share Posted December 31, 2013 (edited) am verificat in baza de date...datele de care am scris, nu ajung nici in baza de date... mai trebuia sa precizez si in Phpmyadmin selectati baza de date si apoi deschide tabul Import, unde selectati fisierul campuri_noi.sql din arhiva Edited January 2, 2014 by valentin.g (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
webdesign.iasi Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 mai trebuia sa precizez si in Phpmyadmin selectati baza de date si apoi deschide tabul Import, unde selectati fisierul campuri_noi.sql din arhiva era precizat si facusem deja si asta, insa datele tot nu ajung in baza de date si implicit in cont... Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted January 2, 2014 Author Share Posted January 2, 2014 incearca sa stergi fisierul cache/class_index.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
webdesign.iasi Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 incearca sa stergi fisierul cache/class_index.php am incercat si nicio schimbare. in schimb acum datele sunt inregistrate in baza de date... Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted January 2, 2014 Author Share Posted January 2, 2014 am folosit fisierele postate de tine, insa nu imi ia din baza de date Reg Com, Contul si Banca... nu inteleg exact ce zici, unde vrei sa folosesti datele acestea ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
webdesign.iasi Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 nu inteleg exact ce zici, unde vrei sa folosesti datele acestea ? pentru facturare, evident. desi mi-ar fi foarte comod sa apara in factura, m-as multumi sa imi apara macar in BO in contul clientului Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted January 2, 2014 Author Share Posted January 2, 2014 am scris la inceput Pentru a vizualiza aceste campuri in BO trebuie sa modificati formatul de afisare a adreselor pentru clienti din Localizare - Tari edit Romania si modificati ca mai josfirstname lastnamecompanyvat_numberregcomibanbankofficeaddress1address2postcode cityCountry:namephone Link to comment Share on other sites More sharing options...
webdesign.iasi Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 am scris la inceput Pentru a vizualiza aceste campuri in BO trebuie sa modificati formatul de afisare a adreselor pentru clienti din Localizare - Tari edit Romania si modificati ca mai jos firstname lastname company vat_number regcom iban bankoffice address1 address2 postcode city Country:name phone asa este. abia dupa ce am sters fisierul mi-au aparut ca si optiuni, insa acum, la inregistrarea unui cont nou primesc o eroare: Este 1 eroare(erori): nume este obligatoriu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted January 3, 2014 Author Share Posted January 3, 2014 vrei sa spui ca pui numele si totusi primesti eroare ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
webdesign.iasi Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 vrei sa spui ca pui numele si totusi primesti eroare ? da. si in afara de asta mi-a mai aparut un camp suplimentar cu Prenume la adresa de livrare, fara sa fi facut vreo modificare in vreun fisier in acest sens... Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted January 3, 2014 Author Share Posted January 3, 2014 o sa ma uit maine pe siteul tau ca nu pot intelege ce e gresit Link to comment Share on other sites More sharing options...
webdesign.iasi Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 o sa ma uit maine pe siteul tau ca nu pot intelege ce e gresit merci. autocolante.eu e adresa Link to comment Share on other sites More sharing options...
webdesign.iasi Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 incearca sa stergi fisierul cache/class_index.php nu am fisierul asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr06u Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 (edited) Wrong post delete please. Edited April 21, 2014 by dr06u (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salus Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 Salut, Multumesc valentin pentru punerea acestei solutii la dispozitia noastra, este foarte utila. Mi s-au ivit cateva probleme insa: am facut totul dupa cum ne-ai explicat mai sus, exact pasii enumerati. Totusi, nu reusesc sa vad campurile noi in Localization->countries-> editare romania -> adresses. Le vad in phpmyadmin, deci ele sunt parte din baza de date (regcom,iban,bankoffice). Am sters class-index.php din ambele fisiere, classes si cache. La performanta am setat template cache pe force compile si pe recompile in repetate randuri, am copiat adresses.php din pachetul lui valentin in override/classes, si totusi, nu vad noile campuri. Ce imi scapa, pentru numele lui Dzeu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted December 18, 2014 Author Share Posted December 18, 2014 vezi atasament Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salus Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 (edited) Cred ca am facut eu o eroare, pentru ca am incercat sa transform campul DNI in regcom, si nu am reusit. Reincarc acum back-upul de ieri, inclusiv intregul home directory, si voi relua procesul, Voi reveni... pasul 5: nu mai am un class_index.php pe care sa-l sterg... optiunile acestea le am dupa update (nici o schimbare) Edited December 18, 2014 by Salus (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 la baza de date ai pus ce trebuia??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salus Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 (edited) la baza de date ai pus ce trebuia??? desigur. am incercat si varianta din zip-ul tau, si creat manual... baza de date e in regula, doar nicicum nu reusesc sa le vad in BO. ultimul, testJ este adaugat de mine, am incercat sa-i fac un override separat, nu merge. ceva nu e in regula... Edited December 18, 2014 by Salus (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusionita Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 Salut Valentin, Am urmat pasii dati de tine si am o singura problema. La inregistrare unei firme primesc rapuns ca CIF (vat_number) este incorect. Ma poti ajuta cu un raspuns la aceasta problema? MS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijuterii Handmade Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 CIF = CUI vat_number = TVA (daca firma este platitoare sau nu de TVA) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iubaretzu Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Salut, Am folosit fisierele puse la dispozitie de tine si primesc urmatoarea eroare: Au apărut 2 erori nr_reg_com este invalid. ape este invalid. Cum pot rezolva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iubaretzu Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Rectific: Eroarea de mai sus apare cind creez cont, daca bag si datele firmei. Daca nu completez nimic la firma trece mai departe fara eroare si creaza cont. Daca incerc sa adaug adresa de livrare, imi da urmatoarele erori: Au apărut 3 erori cnp este invalid. CIF incorect Numarul de identificare este incorect sau a fost deja folositu a fost deja folosit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
utzu87 Posted April 14, 2015 Share Posted April 14, 2015 Salut. Am urmat pasii pe care ia descris valentin dar intampin o mica problema. Cand incerc sa creez contul pe firma , selectez contul dar nu imi apare campurile speciale pt pj. Precizez ca am facut testul pe local Link to comment Share on other sites More sharing options...
misi_11 Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 Salutare, nu am mai deschis topic nou... am o intrebare: vreau sa modific campurile acestea noi (reg_com, iban...) sa le "agat" de adress_invoice! adica: ele acum apar pe site, insa se salveaza la "adresa de livrare" si eu vreau sa se salveze la "adresa de facturare"! fac asta pt. a simplifica maxim procedura de comanda pe site! am gasit ceva pe net, insa nu am reusit sa modific! si mai este ceva: daca se doreste factura pe firma, numele si prenumele sa aiba "autocompletare" cu cele de la adresa de livrare, care oricum se completeaza primele, iar clientul sa le modifice doar daca doreste! www.bmdonline.ro Multumesc frumos! o zi buna tuturor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pifpaf36 Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 On 12/10/2013 at 4:51 PM, valentin.g said: Va atasez fisierele care trebuiesc copiate pentru a inregistra si firme la comenzi in tema Prestashop default Copiati folderele din arhiva direct in radacina site-ului. din cPanel deschide phpmyadmin selectati baza de date si importati fisierul campuri_noi.sql la Preferinte - Clienti setati modul B2B = Yes la Preferinte avansate - Performanta setati Recompile templates if the files have been updated = YES in FTP stergeti classes/class_index.php Pentru a vizualiza aceste campuri in BO trebuie sa modificati formatul de afisare a adreselor pentru clienti din Localizare - Tari edit Romania si modificati ca mai jos in Phpmyadmin se importa fisierul campuri_noi.sql din arhiva firstname lastname company vat_number regcom iban bankoffice address1 address2 postcode city Country:name phone prestashop_firme.zip Buna Valentin, oare poti sa faci un update la Versiunea de Prestashop: 1.7.2.3? Mersi mult! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Courage2000 Posted April 5, 2020 Share Posted April 5, 2020 Da, ceva foarte util, dar antic. Am reusit sa modific campurile necesare pt firme, dar cam atat pe 1.7.6.4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Courage2000 Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 Update, am reusit sa incropesc ceva cu ceea ce exista deja in magazin. https://forum.softpedia.com/topic/1168181-prestashop-17x-utilizare-probleme/#entry26200445 Invoice Romanesc https://forum.softpedia.com/topic/1168181-prestashop-17x-utilizare-probleme/#entry26207679 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts