Ruki Posted December 9, 2013 Share Posted December 9, 2013 Salutare ! Ma scuzati daca nu am postat bine, dar am o mica mare problema ! Vreau sa indexez site-ul meu ( http://www.reincarcare-cartus-ieftin.ro/ ), ca sa poata fi gasit pe google. Numai ca ma tot incurc in pasii ce mi da Google-ul -Incarcarea fisierului HTML -Metaeticheta HTML -Furnizare nume domeniu -Google Analytics -Google Manager de etichete Am tot incercat, cautat prin PrestaShop si prin serviciul de host ( abonet ) si nu gasesc cum sa rezolv aceasta problema. E cineva care a reusit sa faca acest lucru? Cum? Multumesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted December 9, 2013 Share Posted December 9, 2013 copii fisireul ala generat in webmaster pe server in radacine siteului, apoi tot in webmaster dai verify sau ce e pe acolo sa confirme ca ai pus fisierul totusi nu asa-l indexezi, ci doar iti faci "programare" cauta cum poti fi indexat mai usor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruki Posted December 10, 2013 Author Share Posted December 10, 2013 Sincer sa fiu, asta caut aici, ca pe net am gasit niste tutoriale, dar ma trimit sa pun fisierul in cPanel la files manager (asa cum au majoritatea hosturilor), numa' ca ei de la abonet au un sistem extrem de ciudat, pe care sa fiu sincer nu il inteleg ! Ca sa fiu si mai explicit, de ce sunt la un nivel atat de incepator, site-ul a fost facut de seful meu, eu acuma lucrez, part-time ocupandu-ma de el si sunt cam novice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted December 10, 2013 Share Posted December 10, 2013 (edited) imparti salariul cu noi?? sau cauti pe http://www.howtoforge.com/ ca asa mura-n gura.... alti au sapat cu lopata si tarnacopu ca sa gaseasca Edited December 12, 2013 by costi43 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruki Posted December 12, 2013 Author Share Posted December 12, 2013 (edited) Cred ca am rezolvat ! Multumesc, insa ca sa fiu sigur... Daca site-ul meu apare in google, inseamna ca e indexat nu? Edited December 12, 2013 by Ruki (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lanterneled Posted December 13, 2013 Share Posted December 13, 2013 Cred ca am rezolvat ! Multumesc, insa ca sa fiu sigur... Daca site-ul meu apare in google, inseamna ca e indexat nu? Da, daca apare in Google este indexat. pentru a vedea ce pagini din site sunt idexate foloseste linkul urmator: site:www.xyzxyz.ro (numele siteului tau) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts