props Posted December 9, 2013 Share Posted December 9, 2013 Namieszałem przy próbie ożywienia szablonu i chciałbym postawić od nowa sklep, do którego wgrałbym wszystkie dane (zdjęcia i opisy produktów) ze starego sklepu. Zrobiłem kopię bazy i co dalej? Zapewne katalogi config oraz img. Coś jeszcze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted December 9, 2013 Share Posted December 9, 2013 config niekoniecznie, cały katalog /img/ oraz w przypadku gdy to konieczne, również moduły. Chodzi o to, że jak były one konfigurowane np. własne zdjęcia slidera itp. musisz również skopiować i te pliki. btw. skoro to tylko kwestia szablonu, dlaczego nie zająć się... wyłącznie szablonem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 props Posted December 9, 2013 Author Share Posted December 9, 2013 > btw. skoro to tylko kwestia szablonu, dlaczego nie zająć się... wyłącznie szablonem? Wqr..em się na szablon, ale zdemolowałem ździebko również sklep :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
props
Namieszałem przy próbie ożywienia szablonu i chciałbym postawić od nowa sklep, do którego wgrałbym wszystkie dane (zdjęcia i opisy produktów) ze starego sklepu. Zrobiłem kopię bazy i co dalej? Zapewne katalogi config oraz img. Coś jeszcze?
2 answers to this question
Recommended Posts