devildesign Posted December 9, 2013 Share Posted December 9, 2013 "Witam,od ponad pół roku mam sklep postawiony na presta 1.4, oprócz pobrania i przelewu udostępniam szybkie płatności transferuj i paypal.Kilka dni temu założyłem drugi sklep i tez chce ww płatności wdrożyć.W związku z tym pytanie, czy powinienem założyć nowe konta dla drugiego sklepu na transferuj i paypal?Boję się że jeśli podepne nowy sklep pod stare konta to automatycznie przestaną działać płatności na pierwszym sklepie.pozdrawiamMarek" Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted December 9, 2013 Share Posted December 9, 2013 zakutalizowałem temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiterKa Posted December 9, 2013 Share Posted December 9, 2013 W transferuj.pl ustalasz osobne punkty sprzedaży na każdy sklep, u innych operatorów jest pewnie podobnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted December 9, 2013 Share Posted December 9, 2013 w paypal nie do końca, jak korzysta się ze zwykłego IPN, to z tego co pamiętam w ustawieniach (po stronie paypal) jest opcja na wpisanie tylko jednego adresu do sklepu z informacją zwrotną o płatności Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts