MammothtankPL Posted December 9, 2013 Share Posted December 9, 2013 Czy ktoś z Was może mi napisać jak poprawnie powinny być skonfigurowane wagi produktów dla presty tak żeby w koszyku waga wybranych produktów sumowała się i miała wpływ na koszt przesyłki? Bo w tej chwili mi się nie sumują i z automatu podawany jest najniższy koszt przesyłki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaczor18 Posted December 9, 2013 Share Posted December 9, 2013 Podbijam bo sam jestem ciekaw:) mi to wogóle nie wychodzi... Do tego chciałbym jakoś ustawić pobranie do kwoty tzn. do 1000 zł np 25zł do 5000 np 45 zł bo firmy kurierskie nie maja też stałych cenn za pobranie tylko naliczane są procentowo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MammothtankPL Posted December 9, 2013 Author Share Posted December 9, 2013 a tak off topic to dzięki kaczor za ten moduł piątkowy super się sprawdza i mnie nie denerwuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
MammothtankPL Posted December 10, 2013 Author Share Posted December 10, 2013 kaczor18 odkryłem że wagi produktów mają się nijak do wagi przesyłek czy też paczek aby odpowiednio przeliczało wagi produktu do przesyłki musisz sobie w katalogu produktów w zakładce dostawa ustalić ile waży Twój produkt w paczce i wtedy wszystko hula Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaczor18 Posted December 10, 2013 Share Posted December 10, 2013 (edited) MammothtankPL ok tylko umnie problem jest złożony tzn umnie jest problem z pobraniem bo ludzie zamawiaja za kilka tysięcy a wtedy kwota pobrannia wzrasta mi z 3 zł za pobranie plus podstawa paczki do 20 zł ;/ i paczka wychodzi 40 zł a mam wpisane 25:D Nie mniej jednak dużo mi twoje spostrzeżenie pomoże:D Edited December 10, 2013 by kaczor18 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts