garp001 Posted December 9, 2013 Share Posted December 9, 2013 (edited) Potreboval by som poradit chcem aby sa mi zobrazovala aj cena bez dph. Mam verziu 1.5.4, skusal som navody z internetu, nasiel som taketo riesenie, toto som vlozil do suboru product.tpl : {if $priceDisplay >= 0 && $priceDisplay <= 2}<tr><td class="lefttd">{l s='tax excl.'}</td><td><span id="cen"><span id="pretaxe_price_display">{convertPrice price=$product->getPrice(false, $smarty.const.NULL, 2)}</span></span></td></tr><tr><td class="lefttd">{l s='tax incl.'}</td><td><span id="cen1"><span id="our_price_display">{convertPrice price=$productPrice}</span></span></td></tr><!--{if $tax_enabled && ((isset($display_tax_label) && $display_tax_label == 1) OR !isset($display_tax_label))}{if $priceDisplay == 1}{l s='tax excl.'}{else}{l s='tax incl.'}{/if}{/if}-->{/if} Ceny zobrazuje dobre, ale neviem ako nastavit, aby cena bez dph mala ine formatovanie ako s DPH, t.j. aby bolo menšie pismo. Neovladam php, len som tak skusal, ide mi nastavit napr. hrube pismo ked tam pridam <b>, ale neviem nastavit mensie pismo pri cene bez dph aj s popisom, bez popisu sa mi to podarilo ale hodilo mi obe sumy na jeden riadok a hore ostal len popis, co nechcem. Chcem aby som mal hore mensim tenkym pismom: cena bez DPH: 100,00 Eur a pod tym cena s DPH:120,00 Eur vacsim hrubym pismom. Edited December 9, 2013 by garp001 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneho Posted May 16, 2014 Share Posted May 16, 2014 Ja som to práve tiež riešil. Musíš si nájsť CSS /themes/tvoja tema/css/product.css Musíš si vyhľadať kokrétnu časť <td class="lefttd"> teda "lefttd" celý tento css skopírovať a pomenovať napr. lefttd_2 Potom v product.tlp ten kód čo si vložil odkážeš na tvoje nové CSS čiže: <td class="lefttd_2"> Ja to mám takto, no css sa volá our_price_display .our_price_display { padding-bottom:10px; font-weight:700; font-size:18px; line-height:12px; color:#9b0000; } .our_price_display_2 { padding-bottom:10px; font-size:12px; line-height:12px; color:#00; } Snáď je to zrozumiteľné. Ak by bol problém pošli link na web. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts