cst Posted December 8, 2013 Share Posted December 8, 2013 Cześć, Jak to ustrojstwo skonfigurować żeby działało śledzeine konwersji w GA? Instaluję, podaję mój ID, włączam śledzenie w GA. Składam testowe zamówienie (dla pewności realizauję) i w GA nie widać go. Co jeszcze muszę zrobić aby poszło? Cele w GA to oddzielny temat, nie muszę tam ustawiać np. końcowej strony zakupu czy innych jeżeli chodzi mi wyłącznie o konwersję? PrestaShop™ 1.4.4.1 + Google Analytics v1.3 przez PrestaShop Z góry dzięki za odzew! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted December 8, 2013 Share Posted December 8, 2013 tych konwersji nie widać nawet w przypadku statystyk "realtime" ? pytam, bo bez ustawień fitrów statystyki pojawiają się dla poprzedniego dnia, czyli trzeba czekać 24h Link to comment Share on other sites More sharing options...
cst Posted December 8, 2013 Author Share Posted December 8, 2013 Nie było również widać. Już wiem - głupia sprawa, kiedyś wrzucony był kod do śledzenia w header.tpl. Usunięcie go rozwiązało problem. Dzięki za odpowiedź! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts