Mam problem z wysyłaniem maili do klientów w Preście.
W Panelu administracyjnym poustawiałem wszystko jak trzeba, tak aby wysyłam maile do klientów z [email protected] po zapisaniu nadal wysyła maile do klientów ze [email protected] i w panelu administracyjnym też samoczynnie zmienia Próbowałem juz chyba wszystkie
Zmieniłem nawet w pliku tools/swift/swift/message.php fragment $this->setFrom(""); na $this->setFrom("[email protected]");
I teraz wysyła maile do klientów z [email protected] ale automatycznie w wiadomości jest wypełniona opcja odp: [email protected] Jak w załączniku. P.S. na obrazku "odp do" i "do" to dwa rózne maile po prostu w programie pocztowym oba zapisane jako "ja"
Question
mdb24
Mam problem z wysyłaniem maili do klientów w Preście.
W Panelu administracyjnym poustawiałem wszystko jak trzeba, tak aby wysyłam maile do klientów z [email protected] po zapisaniu nadal wysyła maile do klientów ze [email protected] i w panelu administracyjnym też samoczynnie zmienia
Próbowałem juz chyba wszystkie
Zmieniłem nawet w pliku tools/swift/swift/message.php
fragment
$this->setFrom("");
na
$this->setFrom("[email protected]");
I teraz wysyła maile do klientów z [email protected] ale automatycznie w wiadomości jest wypełniona opcja
odp: [email protected]
Jak w załączniku.
P.S. na obrazku "odp do" i "do" to dwa rózne maile po prostu w programie pocztowym oba zapisane jako "ja"
Ktoś wie jak to ogarnąć ?
Z góry dzięki za pomoc
5 answers to this question
Recommended Posts