jirik0201 Posted December 7, 2013 Share Posted December 7, 2013 (edited) zdravím, v přehledu produktů se mi teď např. zobrazuje název produktu lechuza cubico 22 - bílá -... já, ale potřebuji, klidně i na dva řádky, zobrazit lechuza cubico 22 - bílá - lesklý lak - kompletní set prestu mám 1.5.6.0. prosím o rady kde a jak toto mohu změnit. Edited December 7, 2013 by jirik0201 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrestaCS.cz Posted December 7, 2013 Share Posted December 7, 2013 (edited) zdravím, v přehledu produktů se mi teď např. zobrazuje název produktu lechuza cubico 22 - bílá -... já, ale potřebuji, klidně i na dva řádky, zobrazit lechuza cubico 22 - bílá - lesklý lak - kompletní set prestu mám 1.5.6.0. prosím o rady kde a jak toto mohu změnit. Upravte v souboru themes/default/product-list.tpl řádek: <h3>{if isset($product.pack_quantity) && $product.pack_quantity}{$product.pack_quantity|intval|cat:' x '}{/if}<a href="{$product.link|escape:'htmlall':'UTF-8'}" title="{$product.name|escape:'htmlall':'UTF-8'}">{$product.name|truncate:35:'...'|escape:'htmlall':'UTF-8'}</a></h3> Hodnotu truncate:35:´...´ upravte na požadovanou délku zobrazení názvu. V případě, že mate použitou jinou šablonu jako default, soubor najdete v themes/pouzita_sablona/product-list.tpl Edited December 7, 2013 by PrestaCS.cz (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts