hatrick Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 (edited) Szukam modułu lub podpowiedzi (w prosty sposób ) jak dodać do produktu np. pod krótkim opisem informacji "Chwilowy brak - towar będzie dostępny za ..." Albo coś w stylu szarfy na zdjęciu produktu z napisem "chwilowy brak" Może jest taki moduł. Edited December 5, 2013 by hatrick (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolwild Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 A ta zawarta w preście nie wystarcza.Katalog > Produkty > Edycja > ilości > Ustawienia dostępności Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 możesz też dodać własną informację w pliku product.tpl np. dla produtktu o ID = 4 {if $smarty.get.id_product==4}<span class="brakproduktu">{l s='Chwilowo brak produktu'}</span>{/if} nastepnie w stylach css możesz to ostylować zgodnie z własnymi potrzebami: .brakproduktu { font-size:20px; font-color:white; background:black; padding:20px; } Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatrick Posted December 5, 2013 Author Share Posted December 5, 2013 A ta zawarta w preście nie wystarcza. Katalog > Produkty > Edycja > ilości > Ustawienia dostępności Nie bardzo, bo działa tylko w momencie kiedy zostawię możliwość zamawiania chociaż brak produktów w magazynie. Nie da sie tego włączyć przy braku składania zamówień możesz też dodać własną informację w pliku product.tpl np. dla produtktu o ID = 4 {if $smarty.get.id_product==4}<span class="brakproduktu">{l s='Chwilowo brak produktu'}</span>{/if} nastepnie w stylach css możesz to ostylować zgodnie z własnymi potrzebami: .brakproduktu { font-size:20px; font-color:white; background:black; padding:20px; } Dzięki wielkie @vekia, ale to za duży rebus. Jestem laikiem... nie mam pojęcia gdzie to wpisać i co mi to da. Gdzieś kiedyś widziałem moduł który dodawał szarfę do głównego zdjęcia w której można było wpisac informację. Ma ktoś może coś takiego, lub gdzie to mogę znaleźć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts