kaczor18 Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 Witam serdecznie mam kolejne pytanie jak zmienić te 2 bloki które są na rysunku. Bez sensu aby inne produkty oddzielały opis. Następnie mam pytanie odnoście zakładki którą dodałem tj wysyłka w wielu sklepach na prescie widziałem ze jest taka zakładka... jak zrobić aby koszt wysyłki także się tam wyświetlał? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 w katalogu z szablonem plik: product.tpl kod: {if isset($HOOK_PRODUCT_FOOTER) && $HOOK_PRODUCT_FOOTER}{$HOOK_PRODUCT_FOOTER}{/if} przenieś na sam koniec pliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyszek Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 Podepnę się pod temat z bardzo podobnym problemem Jak przenieść te polecane produkty niżej w zakładce Opinie i komentarze ??Link do karty : http://www.frocus.pl/bazy/309-ingrid-baza-pod-makijaz-prelude-5907619821260.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaczor18 Posted December 5, 2013 Author Share Posted December 5, 2013 ok pierwsze działa a co z drugim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 Podepnę się pod temat z bardzo podobnym problemem Jak przenieść te polecane produkty niżej w zakładce Opinie i komentarze ?? Link do karty : http://www.frocus.pl/bazy/309-ingrid-baza-pod-makijaz-prelude-5907619821260.html dość dziwnie to wygląda, w jakim dokładnie miejscu masz kod {if isset($HOOK_PRODUCT_FOOTER) && $HOOK_PRODUCT_FOOTER}{$HOOK_PRODUCT_FOOTER}{/if} ? wygląda na to, że nie jest na końcu pliku Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 z kosztem wysyłki to sprawa się komplikuje, bo koszty wysyłki jest ustalany dla ilości produktów w koszyku (np. na podstawie wagi) albo na podstawie wartości zamówienia. Skąd skrypt ma wiedzieć ile sztuk towaru klient kupi? jakiego kuriera wybierze? albo skąd jest klient (bo może być z drugiego końca europy, co wtedy?) nie lepiej utworzyć osobną zakładkę i wprowadzać tam treśc ręcznie? to chyba jedyne sensowne rozwiązanie w tym temacie Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyszek Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 @Vekia I znowu dzięki za pomoc!!Ja kiedyś chciałem sam to zrobić ale wyszło jak widziałeś Przeniosłem kod ale jak się teraz okazało za mały fragment ;/ Teraz jest już ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts