qba_pl Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 Mam taki problem: otóż zainstalowałem sobie szablon Leo Converse, lecz nie spełnia on moich oczekiwań (sypie się w niektórych miejscach). Chciałbym wrócić do szablonu podstawowego ale to nie jest takie proste, ponieważ zapamiętuje on ustawienia LeoConverse i strona jest całkowicie rozjechana. Próbowałem: - czyścić Cache - czyścić moduł instalacji szablonów - odinstalowywać wszystkie moduły wydane przez leotheme (w tym przypadku strona wróciła do swoich kształtów jednak okrojona o slider i chyba kilka innych bloków - włączanie ich i wyłączanie nie dało rezultatu). Czy ktoś z was odzyskał sprawność po powrocie z LeoConverse? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wzr1one Posted December 6, 2013 Share Posted December 6, 2013 Ogólnie powrót z szablonów LEO jest ciężki, na Twoim miejscu spróbował bym zrzucić ze świeżej instalacji ; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
qba_pl Posted December 6, 2013 Author Share Posted December 6, 2013 Myślałem o tym i wszystko wskazuje na to, że muszę nabrać weny twórczej do ponownej konfiguracji sklepu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts