kaczor18 Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 Witam serdecznie kolejny problem jaki mam to pozycja koszyka. Do góry mam już koszyk ale chciałbym aby on był widoczny również cały czas po prawej stronie. Czy da sie tak zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 da się, moduły > pozycja > zielony przycisk "transplant modules" następnie z listy modułów wybierasz blok koszyka, z listy hooków wybierasz displayrightColumn Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaczor18 Posted December 5, 2013 Author Share Posted December 5, 2013 (edited) Wszytsko ok ale teraz jest tak dodaje produkt do koszyka to w module koszyka dzieje sie tak: 1. W koszyku jest napisane "darmowa dostawa"? dlaczego? 2. Aktualizuje sie sama cena bez nazwy produktu tj nie ma poprostu informacji co się znajduje w tym koszyku. Edited December 5, 2013 by kaczor18 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 moduły > pozycje wyszukaj listę modułów "displayTop" (nie displayHeader!) i z tej listy usuń moduł blok koszyka, jak sprawa wygląda po tym zabiegu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaczor18 Posted December 5, 2013 Author Share Posted December 5, 2013 (edited) Jesteś mistrzem kolego:) Działa świetnie:) A co z tą darmową wysyłką? Edited December 5, 2013 by kaczor18 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 próbuję to ogarnąć wcześniej w koszyku nie było "darmowej dostawy" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaczor18 Posted December 6, 2013 Author Share Posted December 6, 2013 nie wiem nie zwracałem ana to uwagi. Zleciłem kampanie linku sponsorowanego jednej firmie i teraz okazuje się że każą mi poprawić kilka takich dziwnych spraw bo dzięki temu lepiej będzie działała kampania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegorzol1 Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 (edited) U mnie się stało coś takiego, a chcę, żeby koszyk był po prawej. Zawsze jak to zmienić. Wersja 1.61 Dałem display top i nie działa. Edited March 1, 2017 by grzegorzol1 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 Temat dotyczył starszej wersji presty 1.4 lub 1.5 a tam było inaczej, zobacz to: https://www.prestashop.com/forums/topic/595575-problem-z-koszykiem/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts