pbpo Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 (edited) Od jakiegoś czasu mam problem z wyszukiwarką produktów. Mianowicie, gdy wpiszę frazę do wyszukiwania która jest rzadka np. - "zawór hydrantowy" . Wyrzuca mi błąd bazy danych. (" link to database cannot be established ").. po chwili spokoju dostaje rade odzyskać połączenie. No ale tak być nie może... Edited December 5, 2013 by pbpo (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 kod błędu mówi jasno, że zerwane zostało połączenie DB, teraz pytanie: z jakiego powodu? być może serwer nie ogarnia tak złożonego zapytania? masz dostęp do logów php? mysql? najlepiej by było mieć dostęp do slowloga wyłapującego wolnego zapytania sql Link to comment Share on other sites More sharing options...
pbpo Posted December 5, 2013 Author Share Posted December 5, 2013 No właśnie kurde nie mam na dzień dzisiejszy. No, ale będę miał od przyszłego roku na nowym serwerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts