krzyho Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 Witam, Posiadam sklep na prestashop 1.3, mam pytanie o bony rabatowe, w sklepie mam ustawione żeby każdy klient mógł wiele razy wykorzystywać swój kupon ale chciałbym tą możliwość zablokowac dla kilku klientów...czy istnieje taka możliwość, żeby zablokować bony rabatowe dla kilku klientów? Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam, Krzysiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 jeżeli każdy z klientów ma indywidualny kod to można "przykręcić kurek" zmniejszając wartość jeżeli z jednego kodu korzysta kilku użytkowników, to już nie bardzo, bo zmniejszenie tej wartości spowoduje blokadę dla innych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzyho Posted December 4, 2013 Author Share Posted December 4, 2013 No właśnie kiszka, bo mam ustawiony jeden bod dla wszystkich:/ ...a jak to wygląda w ps 1.5 jest taka możliwość? ewentualnie czy występuje jakiś moduł, który by dodawał możliwość blokady bonu dla grupy klientów? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 niestety w 1.5 też nie ma takiej możliwości, w tym przypadku ewentualna modyfikacja to jedyne rozwiązanie (moduł też by musiał modyfikować core) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts