ariel_matrix Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 Witam, zastanawiam się co trzeba zmienić, by po najechaniu myszką na produkt w kategorii(oraz w nowe produkty i polecane na stronie głównej) nie wyświetlało się krótki opis, oraz do koszyka, tylko cała "budka" stała się odnośnikiem do produktu? jak np tu: >> KLiK << Moja strona do wglądu: >>KLiK<< Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyszek Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 Że tak powiem owinąć cały box jaki chcesz w znacznik <a href >box</a> i już całość robi za odnośnik do produktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ariel_matrix Posted December 4, 2013 Author Share Posted December 4, 2013 bardziej chodzi by mi wyglądało jak w pierwszym kliku, ze jak się najeżdża na produkt,to zmienia się zdjęcie dodatkowo wyświetlają się dostępne rozmiary i jak kliknie się to wchodzi na stronę produktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 to już wymaga wprowadzenia sporych zmian w product-list.tpl ale i nie tylko, bo i w kontrolerze CategoryController.php (trzeba dopisać funkcję do pobierania atrybutów, kolejnego zdjęcia, przekazać to wszystko do smarty) jeżeli chodzi o stronę główną: modyfikacja modułów Nowe produkty, modyfikacje modułu polecanych produktów zmiany są na tyle skomplikowane (przynajmniej moim zdaniem), że szczerze mówiąc wątpię w to, że znajdziesz gotowe rozwiązanie. Również z uwagi na fakt że szablon nie jest standardowy i wykorzystuje niestandardowe moduły. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ariel_matrix Posted December 4, 2013 Author Share Posted December 4, 2013 a jakieś inne moduły polecane i nowe produkty, odpowiadające moim oczekiwaniom? ponieważ trochę, mi to nie odpowiada, że odruchowo klikając w produkt, dodajemy go do koszyka. Chciałbym chociażby to zmienić w taki sposób, aby nie było w "małym okienku prezentującym produkt", możliwości dodania go do koszyka, tylko samo przejście do strony produktu, to chociaż da radę zrobić? już bez zmiany zdjęcia oraz wyświetlania ilości? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ariel_matrix Posted December 7, 2013 Author Share Posted December 7, 2013 (edited) Że tak powiem owinąć cały box jaki chcesz w znacznik <a href >box</a> i już całość robi za odnośnik do produktu. tzn gdzie to muszę wstawić aby cały box podglądu produktu był linkiem ? oraz jak usunąć przycisk kupuj z box'a podglądu produktu? Edited December 7, 2013 by ariel_matrix (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyszek Posted December 9, 2013 Share Posted December 9, 2013 (edited) ad1 cały blok z boxem musisz umieścić pomiędzy: <a href="{$product.link|escape:'html'}"> a </a> A dokładnie gdzie to ciężko powiedzieć masz zmodyfikowany ten moduł i inny masz plik tpl zapewne. AD2. Przycisk usunąłeś?? Bo jeśli chodzi o moduł polecanych to tam nie ma przycisku kup. No chyba że o inny fragment sklepu chodzi? Edited December 9, 2013 by tyszek (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ariel_matrix Posted December 9, 2013 Author Share Posted December 9, 2013 już sobie zmodyfikowałem co chciałem na własny sposób Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts