imogen Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 Witam, mam mamy (duży) problem.. Szukałam juz wszędzie - próbowałam wszystkiego lecz niestety nie moge tgo osiągnąć.. Mianowicie chodzi o podstrone kategorii-podkategori.. chciałbym zrobić roszadę na tych podstronach tzn. w tej chwili mam: 1. Tytuł 2. Jest 16 produktów w tej kategrii /podkategrii 3. tekst - opis kategorii lub podkategorii 4. wybór podkategorii 5. produkty itd Chciałbym przesunąć tekst aby znajdował się pod produktami 1. Tytuł 2. Jest 16 produktów w tej kategrii /podkategrii 4. wybór podkategorii 5. produkty 3. tekst - opis kategorii lub podkategorii Chodzi dokładnie o to aby tekst kategorii/podkategorii przesunąć na sam dół pod produkty.. jaki plik za to odpowiada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 jaka wersja prestashop i jaki szablon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
imogen
Witam, mam mamy (duży) problem.. Szukałam juz wszędzie - próbowałam wszystkiego lecz niestety nie moge tgo osiągnąć.. Mianowicie chodzi o podstrone kategorii-podkategori..
chciałbym zrobić roszadę na tych podstronach tzn. w tej chwili mam:
1. Tytuł
2. Jest 16 produktów w tej kategrii /podkategrii
3. tekst - opis kategorii lub podkategorii
4. wybór podkategorii
5. produkty
itd
Chciałbym przesunąć tekst aby znajdował się pod produktami
1. Tytuł
2. Jest 16 produktów w tej kategrii /podkategrii
4. wybór podkategorii
5. produkty
3. tekst - opis kategorii lub podkategorii
Chodzi dokładnie o to aby tekst kategorii/podkategorii przesunąć na sam dół pod produkty.. jaki plik za to odpowiada?
1 answer to this question
Recommended Posts