subpage Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 Dobrý den, už se delší dobu potýkám s nastavením doprav a jelikož jsem se k výsledku nedobral, chtěl bych poprosit o radu. Mám nastavenu na eshopu dopravu zdarma při nákupu nad 1000,-. Chtěl bych si zadat momentálně více dopravců, kde by byl doporučený balík, balík do ruky a např Expresní dodání, tedy rozsah cen dopravy od 69,- až do nějakých 200,-, jenže bych chtěl aby zdarma při nákupu nad 1000,- byla pouze základní doprava (doporučený balík za 69,-). Momentálně když si někdo koupí zboží za 1001, tak mu to nabídne všechny tři dopravy zdarma a je jasné, že si každý zvolí expresní dodání za 200,- což pro mě finančně není možné. Měl by někdo s tímto nějakou zkušenost? Předem děkuji za jakékoliv nápady Honza Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted December 9, 2013 Share Posted December 9, 2013 Ahoj Tiež som mal podobný problém a nastavil som to pomocou rozsahu cien. Vyberieš si daného prepravcu a zvolíš Fakturácia - Podľa celkovej ceny Následne si zadáš cenu Xkč pre rozsah 0-1000kč a cenu Y pre rozsah 1001-999999kč Link to comment Share on other sites More sharing options...
subpage Posted December 12, 2013 Author Share Posted December 12, 2013 Ahoj Tiež som mal podobný problém a nastavil som to pomocou rozsahu cien. Vyberieš si daného prepravcu a zvolíš Fakturácia - Podľa celkovej ceny Následne si zadáš cenu Xkč pre rozsah 0-1000kč a cenu Y pre rozsah 1001-999999kč To ano, ale já tyto tři rozsahy doprav potřebuji jako službu pro zákazníky, jelikož u každého je jinak rychlé doručení. Potřebuji aby i zákazník co si koupil zboží za 300,- a chce to stihnout dát pod stromeček si mohl zvolit a připlatit rychlou dopravu. Takto by mu ji to vůbec nenabídlo. V celku bych potřeboval funkci, která zapisuje zadání dopravy zdarma nad určitou částku poupravit, aby se vztahovala pouze na "výchozího dopravce" Myslim, že by to neměl být takový masakr, bohužel nejsem takto programátorsky zdatnej, s php si moc nerozumim.. Existuje modul asi za 80 éček, ale na to nemam... Myslim, že tento problém řeší spousta lidí na prestě a byla by paráda kdyby na to nějkaý programátorský [spam-filter] mrknul, nebo alespoň napsal svůj názor.. Díky za odpověď ať už bude jakákoliv Honza Link to comment Share on other sites More sharing options...
subpage Posted December 12, 2013 Author Share Posted December 12, 2013 (edited) Tak jsem to vyrešil poupravením myšlenky od WEBDVL. Mám dva dopravce "Česká Pošta - doporučený balík" za 69,- a "Česká Pošta - balík do ruky" za 119,-. Pri nákupu na 1000,- chci mít zdarma pouze doporučený balík za 69,-. a balík do ruky za zbylou cenu, prostě aby když zákazník nakoupí nad 1000,- měl 69,- kč slevu na poštovném. Ačkoliv mám jen dva dopravce do systému jsem si nastavil 4 dopravce a k nim cenové rozsahy: 1, Česká Pošta - doporučený balík: cena 69,- rozsah ceny 0,- až 999,- 2, Česká Pošta - doporučený balík: cena 0,- rozsah ceny 1000,- až 10000,- 3, Česká Pošta - balík do ruky: cena 119,- rozsah ceny 0,- až 999,- 4, Česká Pošta - balík do ruky: cena 50,- rozsah ceny 1000,- až 10000,- nastavení u dopravců v případě, že jsou mimo rozsah aby se nezobrazovali a je to :-DD Samozřejmě to chce zakázat funkci která dává nákup nad určitou částku zdarma, teď to určují rozsahy dopravců... Edited December 12, 2013 by subpage (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts