imogen Posted December 3, 2013 Share Posted December 3, 2013 Witam, mam problem. dzis rano próbując logowac się do panelu admina wyskoczyła mi biała strona (uzywam chroma) Spróbowałam logowac sie przez firefox - pokazało mi pola do wypełnienia lecz po wpsianiu loginu i hasła wyskakuje biała strona.. czy mieliście podobny przypadek? pomocy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 wzr1one Posted December 3, 2013 Share Posted December 3, 2013 Włącz wyświetlanie błędów Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted December 3, 2013 Share Posted December 3, 2013 zgadza się, od tego trzeba zacząć, warto sprawdzić też konsolę przeglądarki (ctrl+shift+j w chrome) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 imogen Posted December 3, 2013 Author Share Posted December 3, 2013 (edited) Włączyłam wyświetlanie błedów dzięki powód jaki znalazłam to moduł, kótry instalowałam wczoraj wieczorem i niestety gdzieś się zacinał, kologował z panelem admina.. został usuniety i jest ok.. czy musze wyłączyć wyświetlanie błedów czy jak juz włączyłam to moge zostawic? Edited December 3, 2013 by imogen (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted December 3, 2013 Share Posted December 3, 2013 można wyłączyć, nie jest potrzebne jaki to był moduł? warto wiedzieć Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 imogen Posted December 3, 2013 Author Share Posted December 3, 2013 moduł speechsearch - trzeba pamiętac, że tylko chrom jak na razie wspiera to rozwiązanie - takie dodatkowe info Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 a gdzie to mogę znaleźć? z chęcią to przetestuje bo wydaje się ciekawe po nazwie dedukuję, że to wyszukiwanie na podstawie frazy która się wypowie? ciekawi mnie jak to działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 imogen Posted December 4, 2013 Author Share Posted December 4, 2013 (edited) a tutaj www.prestatoolbox.com/free-modules/199-search-speech.html tak dokładnie tak działa Vekia daj znać czy tez miałes problemy z prestą po instalacji? Edited December 4, 2013 by imogen (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 wzr1one Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 Znajomy zrobił coś takiego na http://e-farby.pl/ -> po prawej lupa, klikasz na mikrofon i opowiadasz Nie wiem czy to ten moduł, warto sprawdzić rozwiązanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 imogen Posted December 4, 2013 Author Share Posted December 4, 2013 (edited) dokładnie to ten moduł jest co prawda ciut nie dopracowany tzn. fajna byłaby funkcja automatyczne filtorwanie Edited December 4, 2013 by imogen (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 W trakcie wyszukiwania, wystarczy kliknać w ikonkę mikrofonu i po prostu mówić, wcześniej jak to gdzieś testowałem wyświetlał mi sie popup z prośbą o zaakceptowanie "możliwości wykorzystania" mikrofonu przez chrome. I teraz moje małe pytanie: nie wiem czy to kwestia tego, że juz to wcześniej zaakcetpowałem, czy jakieś obejście tego popupa: dlaczego tym razem taki popup się nie wyświetlił? ktoś coś wie na ten temat? trochę mnie przeraża fakt, że ktoś może mieć dostep do mojego mikrofonu bez mojej zgody Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 wzr1one Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 na e-farby.pl jest użyte http://www.sitepoint.com/html5-speech-input-fields/ "x-webkit-speech" więc może nie trzeba akceptacji mikrofonu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 tonydolony Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 zgadza się, od tego trzeba zacząć, warto sprawdzić też konsolę przeglądarki (ctrl+shift+j w chrome) a co jeśli nie posiadamy w configu pliku define('_PS_MODE_DEV_', false)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 a co jeśli nie posiadamy w configu pliku define('_PS_MODE_DEV_', false)? a z jakiej wersji presty korzystasz? to jaki plik modyfikujemy zależy od wersji sklepu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
imogen
Witam,
mam problem. dzis rano próbując logowac się do panelu admina wyskoczyła mi biała strona (uzywam chroma) Spróbowałam logowac sie przez firefox - pokazało mi pola do wypełnienia lecz po wpsianiu loginu i hasła wyskakuje biała strona..
czy mieliście podobny przypadek? pomocy!
13 answers to this question
Recommended Posts