alonk Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 שלום לכולם,אני חדש פה ואני ממש צריך עזרה.התקנתי את החנות והכל עובד חלק. הבעיה שלי היא בעברית. הפרום לא מספק הסבר אחד שיכול לעזור לי. כל אחד כותב משהו אחר והעברית לא עובדת כי הקוד לא שלם.אני אשמח אם מישהו יעלה לינק שיכול לספק עברית תקינה וכן הסבר על מה שצריך לעשות בכדי להגיע למצב שיש לי עברית כמו שצריך.אני ממש צריך עזרה כי זה דחוף אז מקווה שתעזרו... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsMax Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 אני אעלה גרסה חדשה עוד יומיים Link to comment Share on other sites More sharing options...
alonk Posted October 1, 2009 Author Share Posted October 1, 2009 אני אשמח לקבל הסבר כללי על התקנת העברית והקבצים החסרים. לאף אחד אין כוח לכתוב את זה כמו שצריך אז כל אחד זורק הערה ויש הרבה דברים לא ברורים.תודה Link to comment Share on other sites More sharing options...
ofir Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 http://www.prestashop.com/forums/viewthread/27129//__ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dana_87 Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 אל תבנה על העברית יותר מידיי אלא אם כן יש ביכולתך לשנות דברים לבד.המצב כרגע הוא שאולי חצי ואפילו פחות תורגם לעברית וגם זה בעיקר בצד הקדמי ולא בצד של האדמיןמעבר לזה, הטמפלט עצמו לא הותאם לעברית ולא הותאם לRTLכך שכרגע זה לא במצב שאפשר להציג בכלל באתר מסחרי רציני.בגדול- אם אתה רוצה להתקין את מה שיש כרגע אז תוריד את הקובץ שיש כאן באתר ולא את הקובץ החדש שהעלותתקין אותו ולאחר מכן תוריד את הקובץ החדש שהעלו כאן לא מזמןתפתח את התיקייה של הhtmlותעתיק את כל הקבצים לתוך תיקיית mailsבתיקייה של התוכנה על השרתאצלי זה עבד אבל שוב- עם כל הבעיות שהעלתיעוד משהו חשוב- שים לב כשאתה מגדיר שפה חדשה, להגדיר בiso codeאת הקוד heולא שומדבר אחר Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts