Tiberiu.Ciprian Posted December 2, 2013 Share Posted December 2, 2013 (edited) Buna ziua, Sunt nou pe forum si pentru inceput as dori sa va salut pe toti. Daca se poate un raspuns sau o sugestie la problema mea. Folosesc Presta Shop la site'ul unei agentii de turism si de curand a aparut o problema la pozele de pe site. La pozele din produse in special. Initial nu se mai vedeau atunci cand dadeai click pe ele...se intuneca ecranul ca si acum si nimic.... Mai nou se vad taiate pe jumatate... Va multumesc in avans pentru raspunsuri si sper sa ma ajutati sa rezolv problema Site-ul cu problema www.yoyotravel.ro Edited December 5, 2013 by Tiberiu.Ciprian (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted December 2, 2013 Share Posted December 2, 2013 scrie un tichet acolo de unde ai luat tema e problema din tema Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristic Posted December 2, 2013 Share Posted December 2, 2013 Problema vine din codul JavaScript. Ai eroarea Uncaught TypeError: Object 597 has no method 'removeClass' cand afiseaza poza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiberiu.Ciprian Posted December 2, 2013 Author Share Posted December 2, 2013 scrie un tichet acolo de unde ai luat tema e problema din tema Initial pozele au mers...problema este aparuta de cateva zile Multumesc pentru raspuns Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiberiu.Ciprian Posted December 2, 2013 Author Share Posted December 2, 2013 Problema vine din codul JavaScript. Ai eroarea Uncaught TypeError: Object 597 has no method 'removeClass' cand afiseaza poza. Si cum as putea sa rezolv problema asta ? si de unde ar fi putut sa apara pentru ca initial totul a fost in regula Multumesc pentru raspuns Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristic Posted December 2, 2013 Share Posted December 2, 2013 Ai instalat un modul nou? Pentru ca problema apare intr-un fisier js generat dinamic (http://yoyotravel.ro/themes/theme605/cache/efccd35694a8c9406fcf6d104a5ba699.js), trebuie vazut exact in cod ce se intampla. Oricum, prima impresie ar fi ca e legat de FancyBox. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiberiu.Ciprian Posted December 2, 2013 Author Share Posted December 2, 2013 Ai instalat un modul nou? Pentru ca problema apare intr-un fisier js generat dinamic (http://yoyotravel.ro/themes/theme605/cache/efccd35694a8c9406fcf6d104a5ba699.js), trebuie vazut exact in cod ce se intampla. Oricum, prima impresie ar fi ca e legat de FancyBox. Modul nou nu am instalat...tind sa cred ca problema a aparut atunci cand am activat si dezactivat ulterior limba engleza pe site. Nu stiu daca are vreo legatura dar am senzatia ca de atunci au aparut problemele... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightsb Posted December 2, 2013 Share Posted December 2, 2013 (edited) Ai incercat o regenerare de poze ? incearca doar pe large_default sau medium_default. ps: cine reuseste sa rezolve problema .. pleaca la munte ? Edited December 2, 2013 by lightsb (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristic Posted December 2, 2013 Share Posted December 2, 2013 Ai incercat o regenerare de poze ? incearca doar pe large_default sau medium_default. Atata timp cat e o eroare din JS, nu cred ca o sa mearga. Dar merita incercat, ca nu strica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted December 3, 2013 Share Posted December 3, 2013 stau langa munte, mas duce la tenerife Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiberiu.Ciprian Posted December 3, 2013 Author Share Posted December 3, 2013 (edited) ps: cine reuseste sa rezolve problema .. pleaca la munte ? Am incercat si nu am rezolvat nimic Am rezolvat totusi 80% din problema facand upgrade la noua versiune de presta shop Restul de 20% consta in faptul ca acum cand dau click pe poze se vad cum trebuie......dar sub poza principala urmatoarele poze se vad taiate de la jumatate ca si acum ar fi in spatele unui dreptunghi alb care este pus peste ele.......nu stiu cum sa le centrez mai sus sau cum sa mut tabelul cu print si trimite unui prieten mai jos Edited December 3, 2013 by Tiberiu.Ciprian (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted December 3, 2013 Share Posted December 3, 2013 am vazut ca ti-ai rezolvat problema. poti edita topicul in primul post si adaugi [REZOLVAT] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 Pozele medium ex: http://yoyotravel.ro/img/p/1/5/5/155-medium_default.jpg au 128px x 128px probabil tema ta le avea setate pe valori mai mici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts