ghostrider Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Prochazel jsem cely forum ale nikde jsem nic nenasel, psal jsem i autorovi, ale nema cas. Chtel bych se zeptat, jak vytvorit obdobny a stejny blok s informacemi (rychlym kontaktem) jako to ma www.mamejeradi.cz na titulni strane po prave strane. Dekuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 http://www.prestashop.com/forums/viewthread/16918Jěště,že mám kamaráda,kterej pomáhá a chrání i mimo zaměstnání :-)Ty bloky našel on,proto jsem nebyl schopnej v pm přesně odpovědět.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostrider Posted September 26, 2009 Author Share Posted September 26, 2009 Klanim se a dekuji :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Rádo se stalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostrider Posted September 26, 2009 Author Share Posted September 26, 2009 Tak nakonec si s tim nevim rady :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Tak na to sem malej pán jak říkám mám hodnýho kamaráda...co přesně ti nejde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostrider Posted September 26, 2009 Author Share Posted September 26, 2009 Uz jsem to vyresil, pokud by nekdo nevedel pisnete. Byla tam chyba a nezobrazoval se pravy editor, vypsal bych to tady, ale uz mi pada huba na klavesnici. Vyborna vec i pro videa napr. z youtube atd. Takze dobrou :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostrider Posted September 27, 2009 Author Share Posted September 27, 2009 nakonec je u mne problem, kdyz chci mit tech libovolnych bloku vice na jedne strane (prave), tak to provedu jak? Delam to dle navodu v AJ ale nedari se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lexx Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 nakonec je u mne problem, kdyz chci mit tech libovolnych bloku vice na jedne strane (prave), tak to provedu jak? Delam to dle navodu v AJ ale nedari se. Ahoj, zajímalo by mě kde je ta chyba v zobrazovani pravého bloku? Taky se snažím zobrazovat dva a více bloků např. vlevo a nic :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
qubiik Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Dobrý večer,vynikající blok. Ovšem mám problém - nevím jak nastavit zobrazování českých znaků. Budu rád za odpověď. Děkuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qubiik Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Dobrý večer,vynikající blok. Ovšem mám problém - nevím jak nastavit zobrazování českých znaků. Budu rád za odpověď. Děkuji. Vyřešeno - otevřeno a uloženo v PSPadu s UTF-8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Ani u mě nejdou dva bloky na jednu stranu....Asi je to prostě tak,že dva stejné bloky prostě nejdou k sobě. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts