marprus Posted November 29, 2013 Share Posted November 29, 2013 (edited) Zdravím, přidával jsem novou kategorii produktů včetně nových produktů. Když jsem kategorii otevřel, zjistil jsem, že je jiná výška zobrazovaných produktů než u stávajících kategorií (název produktu byl vedle obrázku, ne klasicky pod ním). Když jsem přesunul produkt ze stávající kategorie do nové, zobrazoval se ve správné výšce. Pro lepší představu přikládám obrázek: Díky moc za každou radu! Edited November 30, 2013 by marprus (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josef Jebavý Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 Ahoj, v prni rade bych zkontroloval HTML kod, ktery to generuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans_k Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 Ahoj podle obrázku a toho že se mi to na webu nepovedlo dohledat, bych typoval že bude nějaký problém s obtékáním u novinky.. V případě že budou odkazy tak se na to můžu podívat konkrétněji. Hans Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts