malymarty Posted November 29, 2013 Share Posted November 29, 2013 Zdravím,potřeboval bych poradit. Vyskytuje se mi chyba v objednávce. Zákazník si objedná 1 produkt, učiní objednávku, ale mě přijde email, že si objednal 2 různé produkty s tím, že celková cena započítává pouze ten co si objednal. Zákazníkovi přijde email, o jeho objednávce, který je v pořádku (pouze 1 produkt), ale v přiložené faktuře je i ten "automaticky" přidaný produkt opět, ale není započítána jeho cena v ceně celkem. Takže cena sedí, ale ne seznam produktů v objednávce. Nesetkali jste se s tím někdo? Díky za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted December 3, 2013 Share Posted December 3, 2013 Nemáš nějaké staré nevymazané objednávky? Možná spíš než objednávky, tak záznamy v jiných tabulkách - položky objednávek apod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malymarty Posted December 3, 2013 Author Share Posted December 3, 2013 Děkuji za reakci, je to opravdu tak. V administraci jsem je neměl, ale zůstaly mi v databázi a spojovaly se kvůli stejnému ID. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts