Mamejeradi.cz Posted September 25, 2009 Share Posted September 25, 2009 Ahoj všem,mám dva eshopy,jeden s asi 2300 položkama a druhej s asi 8500jenže ten s 2300 ma databazi už skoro 60Mb,kdežto ten s 8500 jen asi 27.rozdíl v nich je ten,že ten s méně položkama má lepší popisy,vypsaný meta popisy i klíčový slova,dál má atributy(ať už na barvu,velikost,obsah balení a pak taky na jedenkus/celé balení,u asi 10 Výrobků je i odkaz na video k výrobku)Druhý má jen krátky popis,z ostatního nemá nic,jen obrázek.Nevíte někdo proč je ta první databáze tak veliká?jde mi o to že hosting mě dovolí jen 100Mb databázi.Díky za nápady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted September 25, 2009 Author Share Posted September 25, 2009 Vyřešeno dělal to modul který zobrazoval chybové hlášení stránka nenalezena,nesmyslně plnil jednu tabulku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 A co si stim modulem(ktery to je?) musel udelat? Zasah do kodu nebo ho jen vypnout a promazat databazi?diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted September 26, 2009 Author Share Posted September 26, 2009 Stránka nenalezena v1.0Managment stránek s chybou 404Stačilo jej odistalovat,vymazal databazi sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 OK diky.dalsi mene potrebnej modul pryc:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted September 26, 2009 Author Share Posted September 26, 2009 Taky ti bobtnala databáze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerhard-RK Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 Též mám velkou tabulku ps_connections_page a ps_connections. Chystám se jí vyprázdnit, ale nejdřív bch rád věděl, k čemu tyto tabulky slouží a zda jejich vyprázdněním neutrpí nějak celý systém.Předem díky za ohlasy a případné rady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigel Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 sem na tom stejne , uz si na to prisel ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerhard-RK Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 sem na tom stejne , uz si na to prisel ? Dá se říci, že ano.Narazil jsem na to v angl. fóru po dlouhém hledání. Je tam řečeno, že se tyto tabulky můžou v poklidu vyprázdnit neb jejich funkce pro systém je absolutně bezvýznamná.Údajne se do tabulek výše uvedených zaznamenává pouze informace o stránkách, které zákazník navštívil a ve které době.Takže úplná zbytečnost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts