petergr Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 (edited) Καλησπέρα, Ξέρει κάποιος πως μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημα κατά το οποίο δεν μπορεί να γίνει upload εικόνας όταν δημιουργούμε ένα νέο προϊόν στις εκδόσεις 1.5.x? Βγάζει στο κάτω μέρος της οθόνης με κόκκινα γράμματα το error "UNDEFINED" Edited December 23, 2013 by petergr (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
parsifal Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 Έχεις γενικότερο πρόβλημα με τις εικόνες; Π.χ. αν δημιουργήσεις ένα προϊόν με τη διαδικασία του CSV import και ορίσεις ένα Image URL μέσα στο CSV αρχείο σου, θα σου δημιουργήσει την εικόνα; Σκέφτομαι μήπως είναι πρόβλημα με τα permissions του καταλόγου img. Αυτός ο κατάλογος πρέπει να είναι writable από το PrestaShop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisvl Posted December 11, 2013 Share Posted December 11, 2013 Με λίγο ψαξιμο βρήκα οτι είναι γενικό πρόβλημα με mod securite rules και κάποιος κανόνας απο αυτούς σου χτυπάει το admin panel επίσης βρήκα οτι το mod_security μπλοκάρει το ajax. Οπότε εαν απενεργοποιήσουμε το mod_security στον λογαριασμό σου πιστεύω θα παίξει εγω τα εδωσα στην εταιρια που εχω το hosting και τα εφτιαξε αμεσως 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petergr Posted December 22, 2013 Author Share Posted December 22, 2013 Με λίγο ψαξιμο βρήκα οτι είναι γενικό πρόβλημα με mod securite rules και κάποιος κανόνας απο αυτούς σου χτυπάει το admin panel επίσης βρήκα οτι το mod_security μπλοκάρει το ajax. Οπότε εαν απενεργοποιήσουμε το mod_security στον λογαριασμό σου πιστεύω θα παίξει εγω τα εδωσα στην εταιρια που εχω το hosting και τα εφτιαξε αμεσως Πάρα πολύ σωστός! Σε ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts