Jeszcze wczoraj normalnie dodawałem i edytowałem produkty, a dziś przestało działać. Nie wprowadzałem w ostatnim czasie żadnych modyfikacji w plikach konfiguracyjnych. Oczywiście wyczyściłem cache, smarty itp. Wymusiłem kompilację i nic. Proszę o pomoc
Notice: Uninitialized string offset: 0 in/home/lalu/domains/lalu.sklep.pl/public_html/cache/smarty/compile/32/61/91/326191a688993c5e6a073f0218e2d333c3025eed.file.form.tpl.php on line 126
Jeszcze jedno. Nazwa pliku wskazuje na plik form.tpl
To dało mi do myślenia. Kilka dni temu próbowałem rozbudować standardowy edytor zgodnie z artykułem pana Miłosza z tej strony:
Question
tome
Witam,
Mam problem z dodawaniem lub edycją produktów, a mianowicie gdy wchodzę w edycję lub próbuje dodać nowy produkt wyskakuje puste okno
<<link>>
Jeszcze wczoraj normalnie dodawałem i edytowałem produkty, a dziś przestało działać. Nie wprowadzałem w ostatnim czasie żadnych modyfikacji w plikach konfiguracyjnych. Oczywiście wyczyściłem cache, smarty itp. Wymusiłem kompilację i nic. Proszę o pomoc
adres sklepu: lalu.sklep.pl
Bardzo proszę o pomoc
Po włączeniu raportowania błędów wywala mi:
Notice: Uninitialized string offset: 0 in/home/lalu/domains/lalu.sklep.pl/public_html/cache/smarty/compile/32/61/91/326191a688993c5e6a073f0218e2d333c3025eed.file.form.tpl.php on line 126
Jeszcze jedno. Nazwa pliku wskazuje na plik form.tpl
To dało mi do myślenia. Kilka dni temu próbowałem rozbudować standardowy edytor zgodnie z artykułem pana Miłosza z tej strony:
http://mypresta.eu/en/art/developer/prestashop-product-page-full-rich-editor.html#validate_class_change
Nie wiem dlaczego nic z tego nie wyszło, więc wróciłem do pierwotnych wersji plików. Może coś 'nakaszaniłem'? tylko co? wersja presty 1.5.6.0
Proszę o pomoc jak z tego wybrnąć
Edited by tome (see edit history)Link to comment
16 answers to this question
Recommended Posts