Cipo Posted September 25, 2009 Share Posted September 25, 2009 Salutare,Am urmatoarea problema, dupa ce am instalat modulul PWA, in fereastra de continut cos am miscate butoanele catre dreapta (imaginea align1 din attach). Daca incerc sa le aliniex, pierd alinirea butonului Cumparati fara inregistrare. Unde am modificat:input.button_large, input.button_large_disabled, input.exclusive_large, input.exclusive_large_disabled, a.button_large, a.exclusive_large, span.button_large, span.exclusive_large { width: 180px; background-image: url('../img/button-large.gif');margin-left: 90px;Daca miscorez valoarea, butonul Continuti sa cumparati se aliniaza stanga, dar nu mai este aliniat Cumparati fara inregistrare (imaginea align2 - aceasta este cu marginile setate la 90 px).Cum pot rezolva?Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipo Posted September 26, 2009 Author Share Posted September 26, 2009 Nu s-a mai intalnit nimeni cu problema aceasta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidro Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 la cumpara fara cos incadreaza-l (butonul si textul,dar separat fiecare) intre si in codul tpl variouslinksla fel trebuie sa faci si in modulul vouchers (cupoane). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts