wojtopole Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 witajcie Pod adresem https://dhl24.com.pl/start/esklepy.html jest dostępny "gotowy" moduł do integracji presty z kurierem DHL. Czy któryś z kolegów instalował go i ma doświadczenia z jego uruchomieniem ? przyznam że od kilku dni męczymy ten temat i za cholerkę nie chce się nam wyświetlić ta ikonka dhl-a aby można było wygenerować list przewozowy... jakieś sugestie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtopole Posted December 2, 2013 Author Share Posted December 2, 2013 podbiję temat bo nie ukrywam ze zależy mi na tej pseudo integracji czy ktoś z Was używa tego modułu /podobnego ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
letrof Posted December 4, 2013 Share Posted December 4, 2013 ja się przymierzam do instalacji, ale widzę że jest tylko pod 1.5 a potrzebuję do 1.4. Nie wiem czy zadziała, ale zakładam że nie. Dam znać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
letrof Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 nie testowałem jeszcze tego modułu. Zrobię to po świętach i dam znać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanleyek Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Ciekawe czy na 1.6.0.9 pójdzie moduł od 1.5 - Ktoś testował? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts